Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj sposob na odchudzanie polecam

Polecane posty

Gość gość
Najlepszym środkiem na zrzucenie zbędnych kilogramó jest zdrowa dieta!!! Polecam plany dietetyczne oraz treningowe z portalu FABRYKA SIŁY. Indywidualne podejście do każdego użytkownika pozwala osiągnąć wymarzone cele. Profesjonalne grono ekspertów pomaga i motywuje do działania. Dodatkowo dieta ułożona jest w taki sposób że nie chodzi się głodnym i jest przyjazna dla portfela. Poniżej link dzięki któremu zyskasz extra dni diety w promocji https://www.fabrykasily.pl/plany_treningowe?poleca=michal1876060

Gość gość Dorota
Mi bardzo pomogło podczas odchudzania bardzo pomogło zastosownaie IQmango. Raczej bez tych tabletek by mi się nie udało

Gość gość Renata
MI bardzo pomogło zastosowanie IQmango, gdyby nie te tabletki to na pewno bym tyle nie schudła, a tak na wadze jest 13 kilo mniej

Gość gość
Jestem bardzo zadowolona z tego co osiągnełam stosując suplement Slimunox. Schudłam, czuje się dużo lepiej. Nauczyłam się inaczej jeść, jeść zdrowo więc utrzymuje już wagę. Dzięki Slimunox schudłam ponad 10kg przez 3 miesiące czyli okres kuracji.

Gość gość
Jeden posiłek dziennie??? Jeśli mogę Ci coś zasugerować to warto go jeść pomiędzy 9 a 13, ale nie później. Nie spalisz ogromnego posiłku zjedzonego o 21...poza tym organizm potrzebuje energii na dzień. Zwłaszcza, gdy zima za oknem, a więc musi wytwarzać ciepło... Woda to podstawa :) dzięki niej ja też sporo schudłam. Zauważyłam, że niejedzenie kolacji jest bardzo dobre u mnie.

Gość gość Sylwia
Moim zdaniem nie ma lepszego jak połączenie IQmango z dietą.

Gość gość
Kobitki, kiedy wy zrozumiecie, że nie jedzenie to nie rozwiązanie. Organizm potrzebuje paliwa do prawidłowego funkcjonowania. Jedzenie jednego posiłku dziennie nie wystarczy aby wszystko działało poprawnie. Teraz może czujesz się dobrze, ale po długotrwałym takim żywieniu pojawią się problemy zdrowotne. I to nie jest żadne nowe odkrycie, jeżeli nie dostarczysz odpowiedniej ilości jedzenia, organizm zaczyna spalać mięśnie, a tkanka tłuszczowa pozostaje. Sama sobie odpowiedz na pytanie czy warto. Całe życie nie dasz rady tak funkcjonować i pewne jest to, że gdy zaczniesz jeść normalnie pojawi się efekt jojo. Też kiedyś byłam taka mądra, chciałam szybko schudnąć, przestałam jeść i co. Fakt schudłam, ale kilogramy wróciły. To nie ma sensu, teraz wspomagam swoją dietę naturalnym blokerem apetytu https://fittspray.com. Jadam mniejsze porcje, ale częściej. Kilogramy systematycznie spadają, a samopoczucie jest nie porównywalne mam więcej energii pomimo pogody za oknem. Trzeba sobie dopowiedzieć na pytanie czy chcesz całe życie się odchudzać czy raz na zawsze pozbyć się problemu nadwagi. Pozdrawiam Kasia

Gość gość
Ostatnie odchudzanie okazało się dla mnie bardzo łatwe i przyjemne.Stosowałam Slimunox i właśnie dzięki tym tabletką i diecie schudłam bardzo dużo.Tym razem wcale nie musiałam się katować dietą która nie pozwalała mi normalnie żyć.Po prostu jadłam mniej a częściej do tego dwa razy dziennie tabletki.I w efekcie straciłam 14 kg.

Gość gość Urszula
Moim zdaniem nie ma lepszego sposoby na pozbycie się nadwagi jak zastosowanie Slimunox,. Wreszcie mieszczę się w rozmiar 38

Gość gość
Ostatnie odchudzanie okazało się dla mnie bardzo łatwe i przyjemne.Stosowałam Slimunox i właśnie dzięki tym tabletką i diecie schudłam bardzo dużo.Tym razem wcale nie musiałam się katować dietą która nie pozwalała mi normalnie żyć.Po prostu jadłam mniej a częściej do tego dwa razy dziennie tabletki.I w efekcie straciłam 14 kg. Qrfo głupia, jak już musisz srać 10 razy to samo w jednym wątku, to przynajmniej nie rób jednego i tego samego błędu. Tabletkom, a nie tabletką, tępy spamerski tłuku!!!

Gość Monika

Stosuję fitt spray i muszę przyznać, że to na prawdę skuteczny produkt. Bardzo dobrze hamuje apetyt, stabilizuję posiłki, jem znacznie mniej ale częściej. Po dwóch tygodniach waga pokazuje 3 kg mniej więc efekt jak najbardziej ok 🙂

ciekawy sposób, szkoda że bardzo niezdrowy i grozi mega efektem jojo... jak się czujesz w ogóle przy takim jedzeniu? teraz pewnie nie najgorzej, ale jak organizm zacznie się domagać jedzenia to pewnie nie będzie tak kolorowo, chociaż oczywiście Ci tego nie życzę.

przy takim odżywianiu można sobie rozwalić metabolizm, nie mówiąc już o trawieniu jedząc raz dziennie i to bez żadnej regularnośc, nie warto

Gość izabella

Moim zdaniem nie ma obecnie lepszego środka wspomagającego odchudznaie jak IQmango