Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak nazywa mnie zakonnicą, bo...

Polecane posty

Gość gość

Mam problem. Mój chłopak chce się ze mną kochać w samochodzie, w lesie itd. Próbowałam tych opcji, jednak nie odpowiada mi to. Chcę to robić w łóżku i tyle, czuje się niekomfortowo w tamtych miejscach. Mieszkamy od siebie ponad godzinę drogi. U mnie w domu mam bardzo nieprzyjemne wspomnienia z tym związane, o których on wie i zapewniał, że będzie to szanował. W takim razie odpowiednią opcją jest kochanie się u niego. Gdy ja odmawiam bliskości w tych wyzej wymienionych miejscach zaczyna mnie obrażać i mówić, że takie jak ja to do zakonu, że jestem nudna itd. Co mam zrobić w takiej sytuacji? Mam dość, że nie szanuje tego. Staram się dla niego i przełamuje niektóre kwestie i przesuwam własną granice, ale nie chce robić tego nieustannie.

Gość gość
Zmień faceta. To jedyne rozwiązanie. Poszukaj takiego który od seksu oczekuje tego co Ty. Z obecnym zawsze będą zgrzyty. Nie dobraliscie się po prostu.

Gość gość
Ja jak skonczylam 18 lat to trzy razy dziennie mnie posuwal i bylam zadowolona bo nigdy nie myslalam ze przez tego samca(chlopaka) bede walona a mial mnie czym walic az jeczala ale dduupe mu nadstawialam jak tylko umialam

Gość gość
Róbcie to tu i tu, też macie problemy. Moja lubiła w aucie, ja średnio, ale robiłem to bo widziałem że ją to podniecało. Szczególnie kiedy się gdzieś zatrzymywałem bez zapowiedzi i brałem ją przy drodze jak dziwkę :P