Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tomaszgarb1

Rose czy Alan

Polecane posty

Hejka chcę kupić na gwiazdkę mojej lubej jakieś fajnie spodnie jeansowe upatrzyłem sobie kilka sztuk, zastanawiam się które będą najbardziej wygodne: Czy raczej klasyczne kroje w typie jeansów Rose (wysoki stan, prosta nogawka). Czy też bardziej przylegające do ciała jak np. Alan skinny (dopasowanie w biodrach, wąskie nogawki). Oba modele są z cross jeans. Ja osobiście na co dzień chodzę w spodniach tej firmy i sobie ją chwalę, a jak to jest u Was dziewczyny? Które z wymienionych modeli będą lepsze na prezent gwiazdkowy?

Gość werciac555
Osobiście wolałabym Rose, ale radzę jak będziesz miał trochę czasu, a Twoja połowa akurat nie będzie przy Tobie się kręcić, to zajrzyj w jej szafę. Czasem taki mały rzut oka dużo potrafi powiedzieć o kobiecie np.określi czy woli spodnie obcisłe - przylegające, czy raczej bardziej tradycyjnie w nieco luźnej nogawce itp. Zajrzyj to może Ci to pomoże w wyborze :) Powodzenia, napisz co w końcu kupiłeś jej jak już będziesz po zakupieniu spodni dla niej, bo jestem ciekawa. Nawiasem Rose są w topie klasycznym, a wiele kobiet jak tak obserwuje ostatnio stawia na klasykę w tym ja.