Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Nie umiem mieć przyjaciół

Polecane posty

Gość gość

Nie mam przyjaciół i ciężko mi się z tym żyje. Mam prawie 14 lat i nigdy nie miałam takiego prawdziwego przyjaciela , zdaje sobie sprawę że po części to moja osobowość mogła być tego powodem , ponieważ od zerówki byłam nieśmiała , przez rok czy dwa zadawalam się z dziećmi z mojej klasy ale potem zupełnie się od nich odizolowalam , skupiajac sie na jednej rownie niesmialej jak ja koleżance , i wszystko było ok, do momentu gdy (chyba z mojej winy, nie było to nic ważnego ale zachowalam się jak księżniczka i nie umiałam przeprosić, żałuję tego ) poklocilysmy się ... i ona wtedy też odwróciła sie ode mnie . W 4 klasie byłam kompletnie sama i dopiero rok później doszła do klasy nowa pewna siebie , dziewczyna którą bardzo polubiłam i nawet spotykalysmy się poza szkołą pogadać. (nadal się lubimy) Tak, czy inaczej zadnej przyjazni z tego nie bylo chociaz wiele razy ja chciałam. 6 klasa była chyba jedną z najgorszych. No i niestety tu się nie skończyła moja historia z tą klasą . W wakacje 2017 bardzo dużo przemyślalam i postanowiłam 7 klase potraktować jako nowy początek . I rzeczywiście po paru miesiącach udało mi się przekonać do siebie większość dziewczyn , stałam się bardziej otwarta :) Zaczęło mi zależeć na kontaktach z nimi. Było fajnie , nawet pod koniec roku polubiłam chodzenie do szkoły i robiło mi się przykro na myśl o wakacjach (głównie dlatego bo bałam się że w wakacje wszyscy o mnie zapomną)ale wszystko było super, i wychodziłam z kilkoma koleżankami. No i jesteśmy w 8 klasie. Wiele rzeczy znowu zaczęło wyglądać tak jak na początku 7 klasy , znowu muszę przekonywać innych do siebie , zaczynać rozmowę . Doszła do nas nowa koleżanka (która wydaje się normalną , miła osoba) no ale moja klasa jej nie akceptuje... Często płacze bo nie wiem co mam ze sobą zrobić , wydaje mi się że jestem ch*owa i nawet po skończeniu tej ostatniej klasy i tak nie znajdę nikogo z kim mogłabym spędzać czas , kogos kto będzie ze mną chociaż szczery. Chyba nie umiem mieć przyjaciół .

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować