Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lubicie aniola na resorach

Polecane posty

Gość gość

Lubicie Bogusie? Ja mam mieszane uczucia, obserwowalam ja na ig, ogladalam filmiki na youtube, ale po jakims czasie zaczela mnie irytowac. Jej malzonek bart rowniez. Zachodze w glowe skad ma tyle kasy i dlaczego dostaje mnostwo rzeczu. Ale fakt ze makijaze robi ladne i dba o siebie mega. Ciekawa jestem waszych opinii

Gość gość
Nie znacie aniola bogusi?

Gość Xxx

Znamy, kłamczucha wielka jak jej waga 

Gość Gru

A co wy sobą reprezentujecie że krytykujecie ?

Gość Rara

Dziewczyna dba o siebie pracuje i zarabia coś jednak ostatnio szwankuje w jej małżeństwie 😔

Gość gość
28 minut temu, Gość Gru napisał:

A co wy sobą reprezentujecie że krytykujecie ?

Jeżeli ktoś chce robić za gwiazdę internetu musi się liczyć z tym, że nie każdemu będzie się podobało wszystko co robi czy mówi. Ma odwagę wrzucać swoje życie do sieci, niech ma odwagę stawić czoła opiniom.

Gość Gosc

Teraz kazała usunąć Bartkowi instagram bo myśli ze w ten sposób uchroni swoje małżeństwo przed jego wybrykami w internecie , o czym już wie każdy :P . Żeby nie było , wydawali mi SIe super parą , Bartka nawet dawałam za przykład ale od czasu jego zdrad totalnie jest dla mnie przegrany i już nie patrzę na nich jak dawniej

Dnia 1.02.2019 o 06:11, Gość Gosc napisał:

Teraz kazała usunąć Bartkowi instagram bo myśli ze w ten sposób uchroni swoje małżeństwo przed jego wybrykami w internecie , o czym już wie każdy :P . Żeby nie było , wydawali mi SIe super parą , Bartka nawet dawałam za przykład ale od czasu jego zdrad totalnie jest dla mnie przegrany i już nie patrzę na nich jak dawniej

Ja to wogóle się dziwie Bartkowi że jeszcze z nią jest i z nią wytrzymuje chłopie opanuj się stac Cię na normalną i lepszą kobietę!!!!

Gość gosc

noo wyszło na to, że bartuś to fetyszysta... słabo