Gość gość Napisano Październik 22, 2018 Hej mam 20 lat i mieszkam z moją koleżanką i pojechałam na 2 tyg. do rodziców do innego miasta a ona w tym czasie zrobiłam z mojego pokoju pokój dla 3-latka i jak wróciłam to ubrała mi pampersa który był na mnie za mały i strasznie mnie cisnął i dała mi 5 tabletek na przeczyszczenie i powiedziała że jak tu wróci i nie bede mieć pełnego pampersa to zrobi mi zdj w pieluszce i wstawi do neta. Ja byłam na nią zła i zaczeło mi sie chciać kupe ale wstrzymywałam jak najdłużej ale no niestety nie udało sie narobiłam do pampersa i po jakimś czasie ona przyszła i wsadziła mi rekę do pampersza wyjeła umazaną z g*****e i powiedziała że mam nosić te pieluchy przez miesiac a jak nie to zrobi mi coś strasznego i nosiłam je faktycznie i po jakimś czasie spodobało mi sie to i nosze je teraz codziennie gdziekolwiek jestem i w nich śpie a po 3 tyg. straciłam czucie i do teraz je nosze Pozdrawiam innych fanatyków robienie w pieluszki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach