Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dosyć udawania że nic między nami nie ma.

Polecane posty

Gość gość

Nie chce i nie mogę tak dłużej, boję się ze ktoś mi odbierze moją ukochaną. Chyba w końcu powiem wprost że mi się to nie podoba i czekam na jakąś decyzję. Albo dajemy sobie spokój, albo nie udajemy i idziemy na randkę. Co myślicie o takim ultimatum?

Gość gość
Brawo. Ja tak bym wolała. KAwa na ławę.

Gość gość
Tylko sam chyba nie wiesz czego chcesz... Takie mam wrażenie... Tylko piszesz tutaj...

Gość gość
Ja wiem czego chcę. Jasnej sytuacji i najlepiej szczęśliwego zakończenia. Jutro się z tym rozprawie.

Gość gość
Ja dżis definitywnie po Twojej pracy chcialem to przedyskutowac,czekalem,ale wsiadlas do samochodu chlopaka i tyle cie widzieli,widocznie nigdy ci to nie wyjasnie.

Gość gość
Brawo ! Właśnie tak zdecydowanych facetów chcemy , bierzcie przykład panowie. Powodzenia autorze :)

Gość gość
Jutro się nie zobaczymy to jak mi to powiesz?, a jak zdążysz się rozmyślić? Proszę nie zmień zdania ❤️

Gość gość
Chciałabym żebyś to był Ty.

Gość gość
Słuszna decyzja. Ja nie zdobyłem się na odwagę i skończyło się tym, że po pewnym czasie dowiedziałem się, że ona ma już chłopaka. Ta informacja ścięła mnie z nóg. Dlaczego tyle czasu zwlekałem? Ona cierpliwie czekała na mój gest, ale się nie doczekała. Jestem skończonym frajerem,a tamten się cieszy, że bez żadnych problemów zdobył piękną dziewczynę.