Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham Cię A.

Polecane posty

Gość gość
Do domu?? A gdzie żona?

Gość gość
Balbym sie zone miec zeby mnie nie prala walkiem po glowie bo jestem troche niegrzeczny.

Gość gość
Dla takiej dziewczyny moglbym sie zmienic. Kochaj mnie Aniu

Gość gość
Jeżeli odezwiesz się do mnie to pogadamy. Teraz twoja kolej byś w końcu dorósł. Próbuję ułożyć sobie życie w którym NIE MA Ciebie, bo taka była Twoja decyzja! Więc się śpiesz.

Gość gość
Byłem otworzyła jakaś nieznajoma w bieliżnie i w szlafroku powiedziała abym wszedł i żucia się na mnie i był sex. Nie ten adres ale czekała.

Gość gość
Masz bujniejszą wyobraźnię niż myślałam. Powodzenia

Gość gość
:) to twoja sąsiadka.

Gość gość
Yhy:) wszystkie to stare baby. Gratuluję.

Gość gość
Ania okazała się wariatką dlatego cię zostawiłem

Gość gość
Kochasz tę wariatkę.

Gość gość
jakbym kochał to bym z tobą był no i mam dziewczyne od 3 miesiecy wiec uspokoj sie wariatko

Gość gość
7:45 Przecież masz status na Facebooku w związku, więc życzę Tobie szczęścia, a Ja i tak dla Ciebie się nie liczyłem... nawet nie chciałaś ze mną porozmawiać...

Gość gość
To po chuj udzielasz się debilu w tym temacie. Nie dotyczy on twojej Ani tylko mojej. P***bcu.

Gość gość
A mnie szkoda tej kobiety. Pewnie kocha i tęskni. Mimo że wariatka. W sumie to chyba wszyscy jesteśmy wariatami że tu piszemy. Ty debilu daj mi namiar na tę twoją wariatkę to może ją pociesze. Przynajmniej spróbuję.

Gość gość
Jak sie dla mnie nie liczyles? :( jestes pierwszem mezyzna ktoremu zrobilam w zyciu kawe. To nic nie znaczy? :(

Gość gość
Mi tez mozesz dac namiar na te dziewczyne. Ja akurat lubie jak komus troche wali i potrafi kochac. Tesknie za miloscia. A moze akurat sie zakochamy mmmm...

Gość gość
A ten szaliczek co Ci kupilam na zime tez nic nie znaczy? :( ze mam czasem PMS to nie moja wina :(

Gość gość
Zanudzilbym sie w takim zwiazku gdzie codziennie sa herbatniczki i slodzenie. Lubie jak sie cos dzieje wiec Tobie nie odpowiada to odstapisz mi ja?

Gość gość
Dokładnie. A zranione kobiety potrafią szaleć. Więc to twoja wina. Powiedz tej swojej nowej dziewczynie ze jej nie chcesz to zobaczysz jaka będzie debilu wariatka.

Gość gość
Przynajmniej życie nie będzie nudne:) Ja też ją chcę. Podaj namiary.

Gość gość
Ogladalem film w ktorym piekna kobieta rozkochuje w sobie 3 mezczyzn. I jeden byl w stanie rzucic rodzine i rzucil. Drugi myslal ze ma ja dla siebie a ten 3 nic nie wiedzial a ona na to: przeciez jestem wolnym czlowiekiem moge robic co chce. A komentarz byl taki: ale nie wolno kpic z czyichs uczuc, co innego zachowac sie fair i powiedziec od razu na wstwpie: nie szukam nic powaznego a co innego niszczyc ludzi i wysmiewac ich uczucia i ze to nadaje sie do terapii poniewaz clowiek ktory tak postepuje tzn ze czegos sie boi, przed czyms ucieka i powinien swoje zycie ulozyc bo niszczy w ten sposob tez siebie.

Gość gość
Zobaczymy jak ty zareagujesz jak ta twoja dziewczyna znajdzie innego a tobie powie ze cos nie halo a nastepnie wejdzie na kafe i napisze: moj chlopak byl niehalo to go zostawilam dla innego a Ania wyjdzie za maz i bedzie wstawiac fitki z mezem z tropikalnych wysp. Wtedy siadziesz i pomyslusz: ech jak ona mnie kochala. Szkoda ze to nie ja jestem z nia na wyspie :(

Gość gość
Jestem nią zainteresowany, daj mi numer kontaktowy do niej.Będę ją kochał bardziej.

Gość gość
i super. Teraz jeszcze jej to powiedz