Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Hejt na Perfect Construction. Wsciekła konkurencja

Polecane posty

Gość gość

Czy tylko wy macie wrażenie, że ci tzw "niezadowoleni pracownicy" to marketerzy, którzy piszą by zdyskfalifikować konkurencje. Ja pracuje w frimie od 4 lat i nigdy nie spotkałem się z takimi rzeczami jakie są wypisywane na fejkowych portalach żeby tylko ją pogrążyć. Nie wierzcie w to co piszą

Gość Nele889
Co do zarobków to zależy od stanowiska, stażu pracy, ale i doświadczenia na danym miejscu, bo jak przyjdzie technolog pracujący w zawodzie parę lat to dostanie lepszą kasę niż taki świeżak prosto po szkole.

Gość gość
Firma jest naprawdę porządna, można się dogadać odnośnie podwyżki. Trzeba się tylko starać

Gość gość
Pracowałem tam 9 miesięcy i nie było źle. Idziesz rano, robisz swoje i wracasz do domu. Nie trzeba siedzieć po nocach i męczyć się z jakimiś dodatkowymi zadaniami. To mi się bardzo w tym wszystkim podoba.

Gość uoi
Zgadzam się i też nie czaje dlaczego tyle hejtu w sieci się na nich zebrało :/

Gość gość
Zakład faktycznie z sezonu na sezon funckjonuje coraz lepiej. Co do magazynu to mamy parę wakatów

Gość gość
Ja pracuje w PC i jestem zadowolony z tego, że doceniają moją pracę i motywują mnie do działania. W poprzednich firmach nie miałem tak dobrej ekipy

Gość gość
To złodzieje, a ta baba co tam pracuje to największe ścierwo ze wszystkich, manipulantka i kłamca. Słaby PR sobie robicie wybielając się na forum o kupie :D

Gość gość
No nie powiedziałabym, że taki hejt bo dużo jest też pozytywnych komentarzy. Ja miałam okazje korzystać i ich usług i musze powiedzieć, że mają profesjonalne podejście do sprawy i do klienta. Może dlatego ludzie piszą dużo

Gość gość
Firma jest okey :) Pracowałem tam chwilę

Gość gość
Firma jest na prawdę w p;orządku. Widziałem co piszą o niej pracownicy i chyba wybiorę się tam na praktykę niedługo