Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AndreaAndrea

Wstawił nasze wspólne zdjęcie bez mojej zgody.

Polecane posty

Gość AndreaAndrea

Ledwo co zaczelismy się spotykac, pojechalismy nad jezioro, bylo milo, pstryknelismy pare zdjec, A ON JUZ TO WSTAWIŁ Z CYTATEM O MILOSCI i mnie tam oznaczyl, gdzie to zaledwie poczatek i niepewnosc jeszcze

Gość gość
No zirytowało mnie to. Nie chcę byc wobec niego chamska, ale nie chce aż tak wielkich deklaracji na starcie. Nie wiem jak mu dac do zrozumienia, ze nie na reke mi to co zrobil

Gość gość
Ale po 2 tygodniach pisac o milosci ??

Gość gość
O każdy inaczej ma dlatego ciężko o to coś w tym samym momencie bo różnie się to tworzy.Tez mnie pewne rzeczy odpychają.Ale gdy zaczynam coś czuć to nie do końca nad tym panuje.Co prawda nie zrobił bym takiej rzeczy z fotkami.Ale tele na pewno byłby czerwony jak nie od pisania to od zaglądania.Jak to Ci mocno przeszkadza to może to powiedz.Szczerosc.A jak coś u niego się tworzy to daj sobie dojrzeć do tego czegoś.W końcu dałaś się mu namówić na to jezioro.Tak więc czekaj na efekty może się wam uda powodzenia życzę.

Gość gość
Dziekuje za wsparcie Kochani, cholera no, ciut za szybko tak na oczy internetow

Gość HS666
jakis cuck je'bany i sy'ndrom fraj'era sie musi popisac pokazac kazdemu beka z typa HAHAHAHAHAHA dobrze ze ja jestem psychopata nie mam takich potrzeb zeby cokolwiek gdziekolwiek pokazywac cokolwiek komukolwiek udowadniac hahahhaha

Gość gość
Jezu po 30 a gorzej jak dzieci... nie umiesz być szczera i powiedzieć że idzie za szybko? Żeby zwolnić tępi i bliżej się poznać A potem dodawać wspólne zdjęcia ? Co nagle to po diable