Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pierwsza randka..?

Polecane posty

Gość gość

Szliśmy sobie spokojnie ja ja przytuliłem a ta zaczęła mnie całować i obmacywać. Nie przeszkadzalo mi to dopoki sie nie ocknąłem Jestem zdegustowany tą randką. Co robic

Gość gość
Ona mnie zachęcała do przytulania i calowania

Gość gość
Pewnie cie chciala zaliczyc

Gość gość
W pewnym momencie sie jej bać zacząłem cos sie obraziła a potem znowu mnie całowała, ogólnie wrażenie: Dziewczyna nie stabilna emocjonalnie, jakas niewyżyta. Niby z początku cicha , nieśmiała , ale potem jak soe rzuciła na mnie to myślałem w pewnym momencie żeby wiać, serio :o

Gość gość
Na koniec wysłała smsa ze dziękuje za dzis, nie odpisałem bo sie czułem jak pierwszy lepszy do macania. Nie byla skora do normalnych rozmów, cos tam mówiła ale niewiele w większości to ja, ale nagle jak macać mnie zaczęła nagle sie otworzyła, tylko ze sie na mnie wręcz rzuciła myślałem z początku pocałunek ok, ale ocknąłem sie jak macać mnie zaczęła, bo myślałem ze zaraz mnie otumani

Gość gość
W pewnym momencie to aż niesmaczne sie robilo, niewiem czy dawno nikogo nie mała... nie obchodzi mnie to , i to jej chwilowe obrażenie jak poleciała do przodu, nie wiem za co, i zła byla tez nie wiem za co, bo powiedziałem dosc. Chyba odpuszczę sobie randki na długi czas

Gość gość
Widocznie bardzo jej sie spodobales. moze nigdy nikogo nie miala to i powstrzymac nie mogla

Gość gość
A moze jestes bardzo pociagajacy i ja sprowokowales rozmowa to sie otwarla. A milo Ci bylo ? Jak tak to chyba nic zlego? Moze troche nadaliscie tempo ale sa zwiazki co na drugi dzien sobie wyznaeali milosc i slub po 3 mies. Podoba Ci sie? Chyba tez bym poczul sie nieswojo ale kazdemu sie moze zdarzyc dac poniesc. Moze jest niesmiala ale cos w nia wstapilo :D he he

Gość gość
Dziwne. Kobiety sie raczej tak nie rzucaja bo wiecej maja do stracenia no i niechciana ciaza etc. Nawet jak lubia roznorodnosc to na pierwszej randce graja niedostepne a tu taki fenomen ze Cie chciala zacalowac :D widocznie masz to COS czemu ciezko sie oprzec ze tak oszalala na Twoim punkcie. Gdyby chciala tylko zaliczyc to chyba by powiedziala wprost ze szuka przygody no nie?

Gość gość
A znaliscie sie wczesniej? Jak tak to moze juz od dluzszego czasu miala brudne mysli no i oniesmielales ja, ale jak zaczales calowac to napadla ja namietnosc, a ze nie protestowales to moze chciala sprawic Ci przyjemnosc i dla mnie bylby to komplement ze kobieta mnie az tak pozada :D

Gość gość
Idź z tym do programu. To jawne molestowanie. Następnie pomyśl o terapii.

Gość gość
Chyba ze do kazdego tak robi to ble :o ale chyba nie umawiasz sie z pierwsza lepsza to pewnie znales ja troche. Gdybym mial na oku dziewczyne jakis czas, znal ja i wiedzial ze np dlugo jest sama i z nikim sie nie zadaje i ogolnie olewa facetow a do mnie by sie dossala no moze nie na pierwszej randce bo fakt to za predko to nie mialbym nic przeciwko. Nawet by mi to pochlebilo ze majac 40.lat ktos na mnie tak leci :D dla mnie spoko. A mozesz dac jej namiar?

Gość gość
Odpuszczę sobie randki na dlugo

Gość gość
A spytales ja czego chce od Ciebie? Czy przygody? Czy powiedziales, przestan to za wczesnie nie spieszmy sie. Nie podobala Ci sie czy o co chodzi?

Gość gość
Ale skoro Ci sie nie podobalo to trzeba bylo przerwac spotkanie. Moze nie libisz namietnosci?

Gość gość
Jak podziekowala za spotkanie tzn ze bylo smacznie. Jakby chciala zaliczyc to by nic nie napisala. Jak sie zle poczules to odpusc sobie randki. Moze dziewczyna pozna kogos kto jest bardziej zmyslowy i nie ma nic przeciwko gorracym uczuciom. Ja na przyklad chcialbym gorraca dziewczyne ktora jest dzika i niewyzyta ale wierna. I wiadomo nie z kazdym ale namietna. Marze o takiej :( ech szkoda ze to nie ze mba sie spotkala:(

Gość gość
Nie ja nie chciałem tego, ona nagle zwariowala, ja zwykle na pierwszej randce sie hamuje, i pisze mi jakieś znowu teraz zbereźne rzeczy . W ogóle trzymała mnie do pozna , nie dala mu odejść a mam jutro wcześnie prace ona nie mgła tego faktu zaakceptować. Moze ona jakas zboczona jest, w co ja się wpakowałem

Gość gość
Mogła nie mieć nikogo długo to nie znaczy ze ma sie rzucać na obcego faceta którego zna dwa dni zaledwie

Gość gość
Mnie np wkurza falszywa skromnosc np dziewczyna taka niedostepna a juz miala 3 chlopakow czy 8 a ja mam skakac za nia to moze cos bedzie :o zniesmacza mnie to :o nie mam czasu ani ochoty na przydlugie podchody tym bardziej ze juz nie raz okazywalo sie ze tylko do mnie takie sa powolne chyba zeby zrobic dobre wrazenie :o i marzy mi sie dziewczyna ktora chwile bede znal i upewnie sie ze nie jest rozlazla a potem przyspiesze bo chce miec babe blisko codziennie a nie bawic sie w ceregiele bo za stary na to juz jeste.

Gość gość
JA bym na twoim miejscu to skończył, bez emocji chłodno byle szybko póki jej na tobie nie zależy .a jak wrobi cię w dziecko to co. Tak sie nie zaczynają randki

Gość gość
A jak na każdego tak leci, a ty byleś jednym z wielu. Opamiętaj sie i skończ ta farsę, dziewczyna trzyma do pozna cię ty nosisz wracać, niewyspany pewnie zły z wyrzutami, ona chce cię w cos wrobic , nie ulegaj jej. Takie dziewczyny są podle

Gość gość
Pol zycia stracilem na niedostepne ksiezniczki a pptem okazywalo sie ze jednak dostepne dla innego i nawet bardzo chetne a ja myslalem ze one takie skromne i wierne. Raz jeden laska sie napatoczyla ktora nie owijala w bawelne o co chodzi i wprost mi powiedziala co chce to wykrecilem sie ze boli mnie glowa i musze spadac moze innym razem bo widac bylo ze wybredna to nie jest i ogolnie lubi mezczyzn nawet po samym ubiorze. Ble

Gość gość
No dla mnie to było za dużo, ona mi tylko pokazała ze jest łatwa, i napisała mi ze chce zaliczyć mnie. Tak... Tak napisala przed chwilą... Już teraz wiem po co sie spotkala :x

Gość gość
dziś Ale sama sie na Ciebie rzuca? :D nie zblizyles sie do niej z pocalunkiem? Szok. Moze to chlopak? Chlopaki tak robia raczej :D No jak Ci sie nie podoba i nie czujesz miety to daj spokoj. Co innego gdyby Cie krecila i podobaloby Ci sie to to kto wie moze byscie stworzyli bardzo namietny duet co sie rzadko zdarza bo dziewczyny przewaznie boli glowa :(

Gość gość
dziś Ale dziewczyny nie zaliczaja :D heh no nie wiem moze traktuje Cie jak zabawke skoro tak napisala. Ale mnie by to raczej rozsmieszylo :D i chyba bym z nia poszedl :D

Gość gość
Poza tum skoro jej pozwoliles to sam tez widocznie tez taki jestes

Gość gość
Ja jakbym sie spotkal z laska i by mnie chciala pocalowac a ja bym nie chcial i nie mial ochoty to bym ja odsunal mowiac: daj se siana. I tyle. A skoro Ci to pasowalo to teraz nie narzekaj.

Gość gość
A ty nie jestes? Przeciez na to zezwoliles

Gość gość
Przytuliles dziewczyne i sie dziwisz ze sie rzucila? To po co ja przytulales? Trzeba bylo rozmawiac. To Ty zainicjowales blizszy kontakt. Poza tym sam wybrales z kim sie spotykasz to widzialy galy co braly. Trzeba bylo nie brac.