Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pierwsza randka..?

Polecane posty

Gość gość
Przez chwile tak potem się ocknąłem sie i ja odepchnąłem od siebie, bo zapach perfum moich jej sie spodobał... I oszala na ich punkcie , i całowała mnie pi szyi ale potem z tym macaniem nie nie nie .... Po za tym widzę dziewczynę po raz pierwszy na oczy... No i na koniec obraziła sie ze ja odepchnąłem a potem rzuciła sie na mnie przypadła do muru i pocałowała mimo tego ze juz mialem wiać , i zwiałem wziąłem pierwsza lepsza taksówkę i pojechałem. To nawet nie bylo mile , ona byla jakoś dziwnie podniecona pobudzona nie wiem co hej sie stało

Gość gość
To był szał, euforia, ona z początku byla taka szara myszka dopiero jak mnie przytuliła jej cos odbiło, ok. Po kilku latach może to i dobre ale nie na pierwszej randce, gdzie nie znasz człowieka tak naprawde

Gość gość
gość dziś Przytuliles dziewczyne i sie dziwisz ze sie rzucila? To po co ja przytulales? Trzeba bylo rozmawiac. To Ty zainicjowales blizszy kontakt. Poza tym sam wybrales z kim sie spotykasz to widzialy galy co braly. Trzeba bylo nie brac. X Myślałem ze na przytuleniu sie skonczy

Gość gość
Że też komu się chce takie bzdety tworzyć...

Gość gość
A ty jestes stabilny emocjonalnue? Pierwsze spotkanie juz przytulasz dziewczyne? Daj zyc. Przeciez dwa dni Cie dopiero zna a Ty juz z przytulasami jak w malzeatwie wyjezdzasz to sie nie dziw ze pomylila cie z mezem :D a poza tym najpierw ci sie podobalo za chwile nie podobalo. Szybko ci sie odmienia nastroj. Ja jak kogos nie chce przytulic i calowac to po prostu sie odsuwam a nie zachexam.

Gość gość
Zabawny jestes. Po kilku latach liczysz ze ktos sie rzuci na ciebie i przyprze do sciany. Chlopaku zycia nie znasz. Po kilku latach to moze przyprzec do sciany ale innego faceta i zawsze bedzie bolec ja glowa Wiesz rutyna te sprawy. Dzikosc to jest na wstepie wlasnie potem motyle odlatuja. Kiedys to docenisz jak bedziesz starym dziadem jak ja co to sa dzikie motyle i euforia i dziewczyna bez bolu glowy

Gość gość
Ojeju no to zabawila sie toba wielkie rzeczy a tera cie oleje i po problemie. Przeciez i tak juz soba gardzicie to po co ten tenat? W czym problem?

Gość gość
No to moze cie wykorzystala. Juz myslalesze znajdziesz zone a tu zostales zaliczony obcalowany. Echh

Gość gość
Nastepnym razem nie perfumuj sie tym i nie przytulaj zeby nastepna cie nie zaliczyla.

Gość gość
Kiedys poznalam dostojnego mezczyzne na powaznym stanowisku ulozonego skromnego intelektualiste i pierwsze spotkanie wydluzal a na drugim juz polozyl mi reke na piersi i odsunelam ja i oburzylo mnie to bo moze po jakims czasie bym nawet chciala ale to.mnie odrzucilo od niego wydal mi sie latwy. On potem sie bardzo staral i wlasnie pisal dziekowal za spotkania no ale niesmak pozostal. Moze nie byl latwy ale go ponioslo. Ale mnie nie ponioslo a caly w tym ambaras aby dwoje chcialo na raz

Gość gość
Ogolnie to ludzie o nim mowili ze caly czas sam wlasnie to moze napadlo go jakies dzikie zwierzece uczucie dzikie zadze a moze to dobry czlowiek. Kto wie

Gość gość
Moze dziewczynie nikt sie nie podobal.i ja nie pociagal az tu trafil sie taki co wzbudza pozadanie to cie calowala i chciala sie tym nasycic?