Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ale ten mlody z rolnika to burak

Polecane posty

Gość gość

i jego stara te buraczana , krewetki im nie smakowaly , nie trawie takoch burakow co tylko pomidorowa i schabowego by zarli w ogole on mowi jak burak, wsiun az milo bleeeeeee

Gość gość
Dla niego pałeczki to kije. Ino nawet dzesika bardziej światowa. Nie chciałabym takiej teściowej. Najlepiej żebym w ogóle jej nie miała.

Gość gość
a ta blondyna od niego to ma cos z deklem , albo ja tak tv pokazuje , jakas diaboliczna

Gość gość
Widły by wbiła z zazdrosci.

Gość gość
no ale ten co mowil ze mor to mor , beton to beton , co jest takiego innego np w Rzymie tez niezly burak nieeee no przecie Sevilla i Koluszki to to samo , zarcie to zarcie itp itd

Gość gość
jezu sory , mur oczywiscie , tez juz mi mozg buraczeje od tych rolnikow :)

Gość gość
Mnie śmieszy jak te kobiety walczą o uwagę. Żeby jeszcze jaki model ale taki brzuchacz pospolity?

Gość gość
to samo chcialam napisac, zenada, trzy baby drapia sie o burakow , bo sory te chlopy to prostaki

Gość gość
Ze starym erotomanem na czele i ta zakochana w nim , co ma wole od tarczycy

Gość gość
Fakt. Nie udali się panowie w tej edycji. Co jeden to gorszy. Ten młody to już w ogóle. Prawiczek i maminsynek. Szkoda Jessi dla niego. Po tym jak ja ostatnio potraktowali to w ogóle patrzeć nie mogę na niego i jego mamusie. Dziewczyna przy stole płacze a ta zupke przynosi synkowi.... Buraki! Ten stary to zboczeniec i cham. Następny myśli że ma w domu służące a nie kandydatki na żonę. Stary kawaler któremu żona na pokaz potrzebna... Ajjjj nie udali się.

Gość gość
Jessica moze nie jest wybitnie inteligentna , jest kiczowata niezbyt lotna ale to mila dziewczyna, szczera sie wydaje. Wolalabym spedzac jeden dzien z Jessika , niz pol godz z ta dziwna blondi, balabym sie ze mi trucizny do kawy dosypie, jak jej sie nie spodobam

Gość gość
Widzę że mamy podobne odczucia ;)

Gość gość
Hej hej mlody faktycznie beznadziejny, wsiok a ta jego mowa, po jakiemu? Po polskiemu, mamusia nie nauczyla jez polskiego :o Stary zalatwil ta tarczycowa laske hahahaha nie bedzie gosci z domu wyganial :) a ta juz myslala , ze konkurentki pogonili. Ten jeden, kurcze nie mam glowy do imion, ten co wybral tego paszczura w okularach, ,okropnie sie po chamsku i buraczarsku zachowal wobec tej drugiej dziewczyny. Cham cham i jeszcze raz cham

Gość gość
A Marek i jego zdechła mysz w seacie? :-D I tekst, że jak ma wybrać którąś z kandydatek to monetą rzuci... Każda kobieta marzy, żeby coś takiego usłyszeć, że w zasadzie obojętne mi, czy będziesz to ty, czy inna. Ale w sumie mur to mur, beton to beton, a baba to baba. Wszystkie mają to samo :-D

Gość gość
Jednak rolnicy powinni poprzestac na obcowaniu z krowami , do kobiet nie maja podejscia Mlody malo co sie nie posral w tym parku linowym a przeciez wcale nie bylo tak wysoko, ot jakby na wyzszy traktor wejsc ;)

Gość gość
19:18 Hahahahhahahahahahahhahahaha bardzo dobrze powiedziane:D:D:D

Gość gość
Dokladnie :) :) mur to mur , baba to baba Idealnie powiedziane

Gość gość
Macie racje co do niego, "weszlem" "poszlem" itp. On nie pokazywał w sumie zaangażowania w zadna z dziewczyn, wiec mnie zdziwiło, ze było mu przykro, kiedy ta dziewczyna, ktora sama odeszła mu powiedziała, co mysli, ale moze akurat to ona mu sie podobała. Ja tam miedzy nimi widziałam ogromna przepaść (ona widac, ze po studiach itp., inny poziom), wiec ona by sie meczyla tylko.

Gość gość
Nie rozumiem Marka i jego wyboru, ,biedny ta kobieta, meczy sie z nim ewidentnie, nic z tego nie bedzie

Gość gość
mogła sama zrezygnować jeśli to nie to i nie chciała być wybrana