Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aidatal

sprzątanie

Polecane posty

Gość aidatal

Hej wszystkim :) niedawno urodziłam bliźniaki i mam straszny kłopot z ogarnięciem wszystkiego w domu.... Czy ktoś z Was wynajmował firmę sprzątająca u siebie? Nie ukrywam, przeszedł mi taki pomysł przez myśl i zastanawiam się, czy to nie byłoby najlepsze rozwiązanie dla mnie.

Gość gość
na to pytanie ci nie odpowiem ale dam radę, ja też mam bliżniaki już 10 etnie a miałam już 5 latnią córkę, też sobie nie mogłam poradzić , kolki nikogo do pomocy spałam po 2-3 godz, usypiałam ich godz. a spali poł -ale sprzątałam gotowałam , padałam na pysk, jak byli starsi to sprzątałam za nich bo ja lepiej szybciej i tp. dziś córka ma 15 synowie 10 i syf nie do ogarniecia, nauczyłam i mam , nie pomogą ja sama nie ogarniam ale już się tak nie przejmuje już mi wisi co ludzie powiedzą, -rada taka odpuść wyluzuj taraz ale ucz i ucz od maleńkiego ze mają ci pomagac , da sie koleżanka ma roczną córkę i wszystko robi z nią wszystko jej pokazuje mówi, wyśmiejecie mnie ale mała jest tak kumata że jak ostatnio u nich byłam weszłam w butach bo coś od nie tylkoj chciałam , mała zaczeła zanosić sie płaczem to matka na spokojnie zaczela mówić do niej i mała pokazała na swój sposób ze mam zdjąc buty i zostawić w przedpokoju,

Gość gość
owszem niegłupi pomysł a wygoda da ciebie, ale od razu wynajmowac firmę , ja nie wiem jak jest u ciebie ale najlepiej znajdz jakąś panią , zalezy też czy duży masz dom i co należałoby do jej obowiążków

Jak sprzątanie to tylko domowym expertem!

Polski producent chemii gospodarczej, bardzo skutecznej i przede wszystkim bezpiecznej dla dzieci.

Gorąco polecam

Można kupić tutaj: https://www.chemiko.pl/domowyexpert