Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moda cmentarna

Polecane posty

Gość gość

Chce napisać a tak naprawde zwrócić się szczególnie do kobiet młodych i młodych matek które przychodzą z dziećmi 1 Listopada na cmentarz proszę uszanujcie to gdzie jesteście w końcu przychodzicie na grób swoich bliskich i znajomych ubierajcie się jakoś normalnie i stosownie bo co roku jest taki problem niestety musze tego słowa użyć ale niektóre kobiety ubierają się jak kobiety których odróżnić się nie da od tych co stoją w lesie na drodze jak już macie zamiar założyć spódnicę to troche dłuzsza a nie taką że widać wam coś co nie powinno widywać sie w takim miejscu jak cmentarz nie wiem komu wy chcecie sie upodobać na cmentarzu ale uszanujcie to miejsce. Dziękuje za zrozumienie.

Gość gość
przynajmniej można sobie popatrzeć a nie słuchać tylko piertolenia pedofila szamana

Gość gość
To tylko cmentarz. Ci ludzie już nie żyją więc ani ich ziebi ani tym bardziej grzeje czyjś strój. Innym może się twój nie podobać. To nie kościół.

Gość gość
w tym rzecz że w kosciele identycznie sie ludzie ubierają

Gość gość
Może ty masz jakiś gust spaczony i kawałek nogi to dla ciebie już obrazoburcze. O ile w kościele jeszcze rozumiem że pewne stroje są niesmaczne to cmentarz jest normalnym miejscem i każdy ma prawo się ubierać jak chce. Może to ty chodzisz tam tylko po to żeby oglądać kto i w czym przyszedł? Skup się na swoim grobie.

Gość gość
Ja mam takie samo zdanie jak autor tego tematu ale niestety do polek nie przemówisz one może są piekne ale lubią się ubierac wyzwalająco czy są w kosciele czy na cmentarzu nie robi to dla nich różnicy i pod tym względem polki są mało inteligentne ale za to piękne.A tak na marginesie cmentarz jest miejscem świętym prawie tak jak kościół.

Gość gość
Dlaczego świętym? Nie wszyscy ludzie pochowani na cmentarzu byli wierzącymi więc robienie na siłę miejsca kultu w którym na dobrą sprawę leżą tylko kość jest śmieszne. Jak żyje nie spotkałam się z wyzywajacym strojem w listopadzie na cmentarzu bo najczęściej jest zimno i tylko debilka chodziłlaby jak jagodziana. Może specyzuj czym jest dla ciebie wyzywajacy strój? Nota bene zmarłym tych niby nieodpowiednio ubranych to nie przeszkadza. Zapewniam cię.

Gość gość
to prawda , że Polki są piękne ale też nie widziałem żadnej w mini w listopadzie .

Gość gość
w tych większych miastach tak to wygląda ja wchodząc przez bramę wejściową czuje się czasami jak bym wchodziła do małego burdelu idąc na grób rodzinny mijam kobiety naprawde ubrane nieodpowiednio kozaki na szpili takiej ze ledwo chodzi no ale cóż co zrobić tak to juz jest i tu nie chodzi oto że zmarły tego nie widzi ale widzą to ludzie które się mija.Ja zawsze ubieram spodnie dzinsowe nigdy bym nie ubrała nic na cmentarz ani do kościoła co by mi odsłaniałą 95% mojej nogi

Gość gość
jako facetowi mnie to nie przeszkadza wcale ha

Gość gość
bo ty tylko czekasz na takie dni zeby złapac taką za tyłek (chociaz niektóre same sie oto proszą)

Gość gość
z godz.14.11 dzięki że chociaż ty mnie rozumiesz i masz takie samo zdanie jak ja

Gość gość
Co za ohydna kobieta z ciebie. To że któraś się ubierze tak że jej dupa wystaje jeszcze nikogo nie upoważnia do macania. Poza tym sama sobie przeczysz bo mając kozaki 95 procent nogi jest raczej zakryta. Totalny zascianek.

Gość gość
gość dziś na nic takiego nie czekam , no już bez przesady . kobiety są piękne to miło popatrzeć i tyle .

Gość gość
pamiętam jak ja byłam 1 listopada na cmentarzu z mężem i dzieckiem ale było to dawno mijaliśmy dziewczyne która naprawde przesadziła z ubiorem az zakryłam przez chwile oczy dziecku zeby tego nie widziało zresztą widziałam ze osoby ktore były gdzieś tam dalej ogladały się za nią niektóre nawet kręciły głową z niezadowolenia było to ok 2006 może 2007 roku nie pamietam dokładnie ale widok był przerażający

Gość gość
Śmiech na sali :D zakrywasz dziecku oczy przed ciałem a na cmentarz prowadzisz gdzie śmierć dominuje? Staremu trzeba było zakryć :D śmieszą mnie tacy ludzie.

Gość gość
przyszłam z dzieckiem na cmentarz zeby się pomodlic baranie a nie zeby ogladać gołe d**y

Gość gość
To trzeba było się modlic a nie gapic na cudze dupska. Poza tym to balwochwalstwo modlić się do pomnika.

Gość gość
Problemy z d/u/p/y :-) Tylko pozazdrościć. Obecnie większość ludzi nie wie jak się ubrać stosownie do miejsca i sytuacji. Są wszędzie. Do kościoła latem prawie na golasa, do teatru w dresie z obwisłym tyłkiem, można się pośmiać, bo co zrobisz? :-) Cmentarz to nie rozmowa o pracę, więc żadna sobie nie zaszkodzi, że nieodpowiednio się ubrała, o ile to w ogóle możliwe jak jest zimno, wieje i pada :-)

Gość gość
Po tych chamskich tekstach z użyciem komplementu" baranie "już wiemy, co za jedni przychodzą się "modlić". Popatrzeć, kto co ubrał i potem mieć temat na ploty :-)

Gość gość
Nikt się nie modli do nagrobka. Podobno Bóg jest wszędzie

Gość gość
chyba tylko kobietom nie pasuje , że któraś się za krótko ubrała.

Gość gość
Tak naprawde jak się mija tłum ludzi na cmentarzu to nie trudno zobaczyć kto jak się ubrał nawet jak nie chcesz tego widzieć to i tak zauważysz bo idziesz przed siebie i patrzysz żeby kogoś nie potrącić i naprawde trudno jest czasami modlić się przy grobie swoich bliskich jak ktoś stoi na sasiednim grobie i jest ubrany niekulturalnie moja żona też chodzi w spódnicy na cmentarz często ale ubiera dłuzszą nie taką zeby było widac cos co co nie powinno tez jestem za tym że niektóre kobiety przesadzają ze swoim ubiorem ciekawe czy tez tak się ubierają do pracy.

Gość gość
wiecie , że w kozaczkach wyglądacie sexownie ?

Gość gość
a jak wyglądaci ładnie w skórach skórzane spódnice są sexy a takich nie brakuje 1 listopada na cmentarzach

Gość gość
juz powoli się robi fetysz cmentarny skóry kozaczki itp

Gość gość
oby więcej takich pań było

Gość gość
a jednak są tacy co czekają na 1 listopada

Gość gość
co wy piszecie, zimno jest, wszyscy w kurtkach, płaszczach, pozawijani szalikami, a nie w mini... a kozaki na szpilce to niby wyzywające? ciekawe