Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Moda cmentarna

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Chce napisa膰 a tak naprawde zwr贸ci膰 si臋 szczeg贸lnie do kobiet m艂odych i m艂odych matek kt贸re przychodz膮 z dzie膰mi 1 Listopada na cmentarz prosz臋 uszanujcie to gdzie jeste艣cie w ko艅cu przychodzicie na gr贸b swoich bliskich i znajomych ubierajcie si臋 jako艣 normalnie i stosownie bo co roku jest taki problem niestety musze tego s艂owa u偶y膰 ale niekt贸re kobiety ubieraj膮 si臋 jak kobiety kt贸rych odr贸偶ni膰 si臋 nie da od tych co stoj膮 w lesie na drodze jak ju偶 macie zamiar za艂o偶y膰 sp贸dnic臋 to troche d艂uzsza a nie tak膮 偶e wida膰 wam co艣 co nie powinno widywa膰 sie w takim miejscu jak cmentarz nie wiem komu wy chcecie sie upodoba膰 na cmentarzu ale uszanujcie to miejsce. Dzi臋kuje za zrozumienie.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
przynajmniej mo偶na sobie popatrze膰 a nie s艂ucha膰 tylko piertolenia pedofila szamana

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To tylko cmentarz. Ci ludzie ju偶 nie 偶yj膮 wi臋c ani ich ziebi ani tym bardziej grzeje czyj艣 str贸j. Innym mo偶e si臋 tw贸j nie podoba膰. To nie ko艣ci贸艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
w tym rzecz 偶e w kosciele identycznie sie ludzie ubieraj膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mo偶e ty masz jaki艣 gust spaczony i kawa艂ek nogi to dla ciebie ju偶 obrazoburcze. O ile w ko艣ciele jeszcze rozumiem 偶e pewne stroje s膮 niesmaczne to cmentarz jest normalnym miejscem i ka偶dy ma prawo si臋 ubiera膰 jak chce. Mo偶e to ty chodzisz tam tylko po to 偶eby ogl膮da膰 kto i w czym przyszed艂? Skup si臋 na swoim grobie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mam takie samo zdanie jak autor tego tematu ale niestety do polek nie przem贸wisz one mo偶e s膮 piekne ale lubi膮 si臋 ubierac wyzwalaj膮co czy s膮 w kosciele czy na cmentarzu nie robi to dla nich r贸偶nicy i pod tym wzgl臋dem polki s膮 ma艂o inteligentne ale za to pi臋kne.A tak na marginesie cmentarz jest miejscem 艣wi臋tym prawie tak jak ko艣ci贸艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dlaczego 艣wi臋tym? Nie wszyscy ludzie pochowani na cmentarzu byli wierz膮cymi wi臋c robienie na si艂臋 miejsca kultu w kt贸rym na dobr膮 spraw臋 le偶膮 tylko ko艣膰 jest 艣mieszne. Jak 偶yje nie spotka艂am si臋 z wyzywajacym strojem w listopadzie na cmentarzu bo najcz臋艣ciej jest zimno i tylko debilka chodzi艂laby jak jagodziana. Mo偶e specyzuj czym jest dla ciebie wyzywajacy str贸j? Nota bene zmar艂ym tych niby nieodpowiednio ubranych to nie przeszkadza. Zapewniam ci臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to prawda , 偶e Polki s膮 pi臋kne ale te偶 nie widzia艂em 偶adnej w mini w listopadzie .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
w tych wi臋kszych miastach tak to wygl膮da ja wchodz膮c przez bram臋 wej艣ciow膮 czuje si臋 czasami jak bym wchodzi艂a do ma艂ego burdelu id膮c na gr贸b rodzinny mijam kobiety naprawde ubrane nieodpowiednio kozaki na szpili takiej ze ledwo chodzi no ale c贸偶 co zrobi膰 tak to juz jest i tu nie chodzi oto 偶e zmar艂y tego nie widzi ale widz膮 to ludzie kt贸re si臋 mija.Ja zawsze ubieram spodnie dzinsowe nigdy bym nie ubra艂a nic na cmentarz ani do ko艣cio艂a co by mi ods艂ania艂膮 95% mojej nogi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jako facetowi mnie to nie przeszkadza wcale ha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
bo ty tylko czekasz na takie dni zeby z艂apac tak膮 za ty艂ek (chociaz niekt贸re same sie oto prosz膮)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
z godz.14.11 dzi臋ki 偶e chocia偶 ty mnie rozumiesz i masz takie samo zdanie jak ja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Co za ohydna kobieta z ciebie. To 偶e kt贸ra艣 si臋 ubierze tak 偶e jej dupa wystaje jeszcze nikogo nie upowa偶nia do macania. Poza tym sama sobie przeczysz bo maj膮c kozaki 95 procent nogi jest raczej zakryta. Totalny zascianek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 na nic takiego nie czekam , no ju偶 bez przesady . kobiety s膮 pi臋kne to mi艂o popatrze膰 i tyle .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
pami臋tam jak ja by艂am 1 listopada na cmentarzu z m臋偶em i dzieckiem ale by艂o to dawno mijali艣my dziewczyne kt贸ra naprawde przesadzi艂a z ubiorem az zakry艂am przez chwile oczy dziecku zeby tego nie widzia艂o zreszt膮 widzia艂am ze osoby ktore by艂y gdzie艣 tam dalej oglada艂y si臋 za ni膮 niekt贸re nawet kr臋ci艂y g艂ow膮 z niezadowolenia by艂o to ok 2006 mo偶e 2007 roku nie pamietam dok艂adnie ale widok by艂 przera偶aj膮cy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
艢miech na sali :D zakrywasz dziecku oczy przed cia艂em a na cmentarz prowadzisz gdzie 艣mier膰 dominuje? Staremu trzeba by艂o zakry膰 :D 艣miesz膮 mnie tacy ludzie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
przysz艂am z dzieckiem na cmentarz zeby si臋 pomodlic baranie a nie zeby oglada膰 go艂e d**y

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To trzeba by艂o si臋 modlic a nie gapic na cudze dupska. Poza tym to balwochwalstwo modli膰 si臋 do pomnika.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Problemy z d/u/p/y :-) Tylko pozazdro艣ci膰. Obecnie wi臋kszo艣膰 ludzi nie wie jak si臋 ubra膰 stosownie do miejsca i sytuacji. S膮 wsz臋dzie. Do ko艣cio艂a latem prawie na golasa, do teatru w dresie z obwis艂ym ty艂kiem, mo偶na si臋 po艣mia膰, bo co zrobisz? :-) Cmentarz to nie rozmowa o prac臋, wi臋c 偶adna sobie nie zaszkodzi, 偶e nieodpowiednio si臋 ubra艂a, o ile to w og贸le mo偶liwe jak jest zimno, wieje i pada :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Po tych chamskich tekstach z u偶yciem komplementu" baranie "ju偶 wiemy, co za jedni przychodz膮 si臋 "modli膰". Popatrze膰, kto co ubra艂 i potem mie膰 temat na ploty :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nikt si臋 nie modli do nagrobka. Podobno B贸g jest wsz臋dzie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
chyba tylko kobietom nie pasuje , 偶e kt贸ra艣 si臋 za kr贸tko ubra艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak naprawde jak si臋 mija t艂um ludzi na cmentarzu to nie trudno zobaczy膰 kto jak si臋 ubra艂 nawet jak nie chcesz tego widzie膰 to i tak zauwa偶ysz bo idziesz przed siebie i patrzysz 偶eby kogo艣 nie potr膮ci膰 i naprawde trudno jest czasami modli膰 si臋 przy grobie swoich bliskich jak kto艣 stoi na sasiednim grobie i jest ubrany niekulturalnie moja 偶ona te偶 chodzi w sp贸dnicy na cmentarz cz臋sto ale ubiera d艂uzsz膮 nie tak膮 zeby by艂o widac cos co co nie powinno tez jestem za tym 偶e niekt贸re kobiety przesadzaj膮 ze swoim ubiorem ciekawe czy tez tak si臋 ubieraj膮 do pracy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wiecie , 偶e w kozaczkach wygl膮dacie sexownie ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a jak wygl膮daci 艂adnie w sk贸rach sk贸rzane sp贸dnice s膮 sexy a takich nie brakuje 1 listopada na cmentarzach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
juz powoli si臋 robi fetysz cmentarny sk贸ry kozaczki itp

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
oby wi臋cej takich pa艅 by艂o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a jednak s膮 tacy co czekaj膮 na 1 listopada

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
co wy piszecie, zimno jest, wszyscy w kurtkach, p艂aszczach, pozawijani szalikami, a nie w mini... a kozaki na szpilce to niby wyzywaj膮ce? ciekawe

Udost臋pnij ten post