Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona kocica

Znawcy kotów?

Polecane posty

Gość zrozpaczona kocica

hej są ttu znawcy kotów? mam problem ze swoją kotką od paru miesięcy się strasznie zmieniła... W dziwnego kota... Otóż jest nie do zniesienia, wypuszczamy ją na dwór to siedzi na parapetach miałcząc aby jąwpuscic ale to tak miałczy ze jak by ktos jej krzywde robił... Zjada wszystko od ciast karmy po kurde obierki od ogórka... byla u weta wet zrobil badania i kot nie ma ani robakow ani tasiemca... Tylko by jadła dużo,,, za dużo moim zdaniem i srała i spała najlepiej pod kołdrą jak ja wywale z sypialni to drapie w drzwi i ujada... Mój młody owczarek jest posłuszniejszy i do życia :( co mam zrobić ? nie da się zjeść sniadania obiadu ani kawy wypic bo wklada leb w gorący kubek..... Dyscyplina tu pomoże? typu posilki raz rano raz wieczorem i do skutku kota wyganiac i gonic z gazeta? ostatnimi czasy wlsnie zaczełam ją ganiac z gazeta bo juz mi sil brakuje... Kiedys taka nie była albo mi to tak bardzo nie przeszkadzało... Pomocy !!!

Gość gość
Sama się gon z gazeta. Kotka wykastrowana? Trzeba jej poświęcić czas, to nie maskotka

Gość gość
a może po prostu nakarm ją do woli, zamiast skąpić kotu jedzenia?

Gość zrozpaczona kocica
gosc . zrobilam kiedys tes zjadla cala puszcze karmy i i tak mialczala ;/ . wiem ze to nie maskotka mam koty od 10 lat... ale ten to jakis wybryk? kotka nie wykastrowana... jeszcze na grudnia ma zabieg

Gość zrozpaczona kocica
przecież taki kotek to on ma żołądek jak max duża sliwka.... ona nie wiem gdzie to miesci, czy to zly nawyk ? kot się nie nudzi nie lubi się bawic, ma juz kot 5 lat...

Gość gość
a może daj jej 3 puszki, może nie zbiedniejesz

Gość zrozpaczona kocica
gosc 14:58. ona je wszystko.............. czaisz? ostatnio orąbała pol placka ze sliwkami

Gość gość
Po pierwsze: kotki się sterylizuje. Po drugie nie gazeta, tylko czysta woda w spryskiwaczu do dyscyplinowania jej. Do jedzenia karma, nie placek że śliwkami. Może być hills lub Royal, nie jakieś śmieci. I konsekwencja. Nagradzać i karcic sprawiedliwie.

Gość gość
gość 15:18 nie dostaje celowo żarcia smieci;/ ona wykrada... :( nie można nic na blacie zostawić... z tym spryskiwaczem spróboje, nie katuje jje , gazeta dostaje przez ogon i tyle... A co z dworem ? wypuszczac i nie ulegac? wychodzila normalnie swego czasu... sterylizacja na grudnia jestesmy umowieni