Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co robić?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, w moim towarzystwie jakieś 2 miesiące temu pojawiła się pewna dziewczyna, która strasznie wpadła mi w oko. Mamy normalną relację, rozmawiamy jak już jesteśmy w towarzystwie, ale no właśnie - nasze jedyne spotkania są w towarzystwie. Poza tym nie mamy za dużo kontaktu, jeśli ja się odezwę prywatnie to odpisuje raczej normalnie, nie olewa ani nic, ale sama nigdy się nie odezwie (a chyba tak powinno być nawet w koleżeńskiej relacji, że raz jedna osoba pisze raz druga itd). Ogólnie myślałem, że raczej mnie po prostu zwyczajnie traktuje jak każdego innego w towarzystwie, ale pewnego razu po imprezie się pocałowaliśmy. Następnego dnia jednak widzieliśmy się w towarzystwie i zachowywała się jak gdyby nigdy nic, co zbiło mnie z tropu i nie pisałem do niej ani nic nie robiłem w tym kierunku (wiem, głupi ja, ale taki już jestem). Z dwa tygodnie później spotkaliśmy się (to było nasze w sumie pierwsze spotkanie), ale niestety w kinie (pierwotnie miało być na kawie, żeby porozmawiać i się lepiej poznać). Nie wiedziałem do końca czy coś próbować robić (całować się/objąć ją), ale koniec końców nie zrobiłem tego, bo uznałem, że może po prostu ona to odbiera jako zwykłe spotkanie ze znajomym i nie chciałem żeby sobie źle o mnie pomyślała gdyby nie była na to chętna. Sporo rozmawialiśmy przed seansem jak i po, było bardzo w porządku. Następnego dnia kiedy się spotkaliśmy w towarzystwie i poszliśmy wszyscy razem do klubu praktycznie w ogóle nie rozmawialiśmy... Podszedłem niby na chwilę i zacząłem rozmowę, ale jakoś nie miałem ochoty rozmawiać, skoro ona nie może raz w życiu podejść i zapytać nawet głupie 'co tam?' żebym widział zainteresowanie. Cała sytuacja mnie trochę irytuje i nie wiem czy powinienem się z nią spotkać sam na sam i po prostu powiedzieć, że cholernie mi się podoba i chciałbym coś więcej i poznać jej zdanie na ten temat czy raczej będzie to głupie i dziwne?