Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on jest przyczyną mojej depresji

Polecane posty

Gość gość

Nigdy nie narzekałam ale on ostatnio się zmienił. Wiem że powodem jest nowo poznana koleżanka. Nie interesuje się mną wogóle poszłam w odstawkę. Nie wiem jak to przetrwać, mam teraz gorszy czas i potrzebuje go. On nie widzi żadnego problemu, powiedział że nie mam się o co martwić, że nikt mu głowy nie zaprząta, ja widzę coś innego. Słabo mi jak o tym myślę. Przykład mamy dziś oboje wolne gdzie normalnie spędzamy dzień razem ( bo mieszkamy trochę od siebie) a on nagle zajęty tak że się nie spotkamy. Wiem że najlepiej nie pisać, nie prosić, ale to trudne. Mam doła non stop.

Gość gość
Pewnie juz kręci z nowa ,,kolezanka", może zaczęli juz się spotykać. Nie probuj z nim ,,szczerze" rozmawiać bo i tak się nie przyzna, sprawdź sama czy jest doopkiem i ukradkiem dorwij się do jego telefonu, poczytaj mu smsy i rozmowy na fb. Możesz się zdziwić...telefon zawsze prawdę Ci powie o facecie. Oni umieją perfekcyjnie kłamać wiec trzeba samej poszpiegowac żeby dowiedzieć się prawdy, sprawdzić czy nie tracisz czasu na gnoja który leci na 2 fronty.

Gość gość
Olej go totalnie. Jeśli będzie mu to na rękę to na bank kogoś ma na boku.

Gość gość
Autorka juz sie zmyla, pewnie nie spodobały się odpowiedzi :D