Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolezanki mnie zostawily i nikogo nie obchodzil moj los

Polecane posty

Gość gość

Duze miasto, dzisiejsza wycieczka. Pojechalam bo chcialam zwiedzic miasto w ktorym dawno nie bylam. Nie bylo tam kolezanek ktorych lubie wiec trzymalam sie tych juz z ktorymi kontaktu bardzo nie mam. Wczoraj poszlysmy sobie na miasto, problemu nie bylo. A dzisiaj nagle juz nie chcialy ze mna isc i mnie bezczelnie zostawily na miescie zamiast powiedziec po prostu abym s*******ala. Myslalam ze mi serce peknie... Szukalam innych kolezanek, pisalam do nich na FB a one do mnie za mam do nich isc 4 km bo nie beda mnie szukac. Nie szlam tam. Kontakt z wiekszoscia klasa mam sredni ale bez przesady... Nawet nie chce mi sie im mowic co o nich mysle.... Bede czekac na przeprosiny...

Gość gość
Nie przeproszą cię i dobrze. Czasami to po prostu trudne, powiedzieć komuś wprost, że jest nudną kwoką matką polką. Powinnaś była sama się domyślić, że nikt cię tam nie chciał i se iść. Jesteś naiwną kretynką.

Gość Karolinakatarzynka
Współczuję. Miałam tak kilka lat temu na wycieczce we Francji. Wystawiły mnie dwie dziewczyny, wredoty straszne. Mściły się na mnie bo się pokłóciłyśmy. Dowiedziałam się potem, że chciały bym się zgubiła i nie znalazła. Miały pecha bo ja Paryż znałam dobrze, bo jezdziłam tam na wakacje do siostry ciotecznej a wychowawczyni jak się o tym dowiedziała obniżyła im zachowanie na jedynkę i się ledwo na 2 poprawiły;). Nie czekaj na przeprosiny, mścij się, takie coś jest niedopuszczalne.

Gość gość
16:41 jestem naiwna, ale nie bylo tam nikogo, mialam sama po duzym miescie chodzic? Zwlaszcza ze wczorajszego dnia takie" mile" byly:). Ja nawet jak kogos nie lubie to go nie wystawiam... Ps do matki polki conajmniej 5 lat mam;).

Gość gość
Powiem wiecej jak mi by ktos pisal ze go grupa zostawila to bym dzwonila po 10 razy i sie martwila o ta osobe a nie miala w d***e:). Nie musimy sie lubic, ale mowie szanujmy sie i miejmy odrobine empatii:)

Gość gość
Ale po co się pchasz w towarzystwo,które ciebie nie chce? Zrzuć parę kilosów, to pogadamy może. Bo jak na razie, to nie ma ani jednego powodu, dla którego taki naiwny przegryw miałby mieć takie koleżanki jak te twoje, co cię zostawiły. Głupie grube krowy jak ty zawsze myślą, że są niewiadomo co

Gość gość
Waze 45 kg to gruba bardzo :P. I gdzie sie niby pchalam? Nie bylo tam nikogo, tylko one to co mialam sama chodzic po miescie w ktorym bylam 10 lat temu? Wczoraj jakos problemu nie mialy, nawet same zapraszaly abym szla. Wiem ze sie nie lubimy zbyt bardzo, ale bez przesady... Juz te pare godzin ja bym sie przemeczyla i one a potem bysmy sie nie odzywaly wcale do siebie. Ale dobra. I tak w d***e mam ta klase. Ostatni rok i nie bede miala z nimi kontaktu.

Gość gość
Ostatnia klasa czego, gimnazjum? Szkoły podstawowej? Bo tak się zachowujesz. A co, sama po mieście zapomniałaś jak łazić? Potrzebujesz opiekunki? Nie dziwię się, że koleżanki zostawiły taką ofiarę losu samą...

Gość gość
Nie lubicie się za bardzo ale liczysz ze będą cię zabawiac? Raz poszły i starczy. Raczej nikt normalny nie spotyka się na mieście ze średnio lubianym człowiekiem chyba że dla ciebie liczy się byle kto byle był.

Gość gość
XD. Po prostu nie lubie takiej falszywosci, wczoraj chodz z nami (poszlam bo nie bylo znowu nikogo a mimo wszystko ja wole miec z kqzdym w miare dobry kontakt). I nie z kazdym mozna sie lubic, fakt ale innym laskom z naszej klasy czegos takiego by nie zrobily, bo one by robily afere xD. Ja to grzecznie przemilcze. Taka jestem. I tyle w sumie, temat wyczerpany ja sie moze zbyt emocjonowalam xD. Siema

Gość gość
Zostawily mnie, ale sie odnalazlam, potraktowana zostalam tragicznie, ale juz odpuszcze, moze one sie nawroca i kiedys przeprosza:P. A jak nie to uj z tym co ja sie bede emocjonowac, jedank nie warto.

Gość Pinezka_inezka
Nikomu nie byłoby miło w takiej sytuacji, więc rozumiem autorkę:)

Gość gość
Jezu laska, ja na wycieczkach cały czas chodziłam sama i się nigdy nie gubiłam. Nie chcą cię to nie, kiedyś jak będą czegoś potrzebować to ty im pokażesz środkowy palec:).

Gość gość
Ah mam to w d juz w sumie totalnie teraz jak sobie pogadalam przez telefon ze znajomym (na szczescie spoza klasy;)). Jak komus az tak przesadza obecnosc jednej osoby, ktora nic zlego nie robi to jego wewnetrzny problem xD. Ide sie cieszyc zyciem

Gość angrybutterfly1651
Sprawdzajcie portal z randkami dla mezczyzn i kobiet bez oplat trzymajcie - https://sexinsta.pl/

Gość gość
Zadawanie sie z kims zawsze konczy sie podobnym gownem bo wiekszosc ludzi to nedzne nic nie warte qrwiszony dlatego lepiej z nikim sie nie zadawac i nie angazowac. Na ludzkie gowna trzeba miec po prostu wypier/dolone. :)