Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja i moj bogaty przystojny chlopak.

Polecane posty

Gość gość

Hej... odkąd pamietam mam problemy z poczuciem własnej wartości. Od niedawna jestem z chłopakiem. Stwierdziłam ze nie powinnam zaprzepaszczać kolejnej relacji tylko ze względu na moje osobiste problemy. Ale jest gorzej niż myślałam. Wcześniej każdy chłopak który się gdzieś tam przewijał i był mną zainteresowany, wzbudzał we mnie poczucie niższości...Zawsze stwierdzalam ze nie zasługuje na żadnego bo oni zawsze mieli dużo znajomych, przystojne twarze i porządne modne ubrania. Nie mogę powiedzieć ze jestem biedna, ale bogata tez nie jestem. Muszę oszczędzać. Nie mam najnowszych ubrań. Czuje się gorsza. Jest mi smutno bo wiem ze pieniądze nie powinny być moja jedyna wartością i priorytetem ale przez to ja się porównuje z innymi i nie potrafię wejść w żadna relacje. Pomocy...

Gość gość
to idz do pracy leniu ale nie liczysz na sponsorow bo bogaci a niby bogaci to zlodzieje

Gość gość
Mam 17 lat ;) i chodzę do pracy ale w wakacje a narazie mam mnóstwo nauki. Czasem chodzę tez w weekendy. Ale myśle tez ze pieniądze nie mogą być Takim zapychaczem moich problemów i tej dziury we mnie która nazywa się niskim poczuciem wartości. To ja muszę się zmienić, ja i moje przekonania o sobie. Tylko w jaki sposób?

Gość gość
Może ktoś ma jakaś rade?