Gość gość Napisano Październik 23, 2018 Cześć. Jakiś czas temu zmieniłem pracę, poznałem tam fajną dziewczynę, bardzo mi się podoba. Pracujemy w tej samej firmie lecz na innych wydziałach ale często sie widujemy. Ona jest odemnie trochę starsza, mi to nie przeszkadza nie wiem jak jej. Problem jest w jej zachowaniu ponieważ przez kilka dni jest wszystko super, rozmawiamy ze sobą raz Ona zaczyna rozmowę raz ja, jak mnie widzi uśmiecha się do mnie, jeśli nie może sobie z czymś poradzić przychodzi do mnie z prośbą o pomoc(zawsze jej pomagam, nigdy nie odmowilem). Sytuacja zmienia sie co kilka dni ponieważ tak przez dzień czasami dwa zachowuje sie jakby była na mnie obrażona, przywita się tylko i tyle ale zawsze "cześć czy hej" powie pierwsza. Chciałbym ją zaprosić na jakąś kawę ale nie wiem czy w takiej sytuacji mam jakąś szansę. Wiem również że jest singielka. I tak wiem że związek w pracy to nie jest dobry pomysł, ale ja chciałbym jednak spróbować, bardzo fajnie mi sie z nią rozmawia, mamy podobne zainteresowania, z charakteru też jesteśmy do siebie podobni. Dajcie znać co myślicie o tej sytuacji? Myślicie że mam u niej jakieś szansę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach