Gość Artur721 Napisano Październik 23, 2018 Witam dnia 9 października popatrzyłem się w piecu rusztem takim jak jest np. w kuchence gazowej do gotowania rana jest na całych palcach od strony paznokci do kostek byłem na pogotowiu juz kilka razy po czym usłyszałem ze nie jestem ubezpieczony i nie udziela mi pomocy chyba że zapłacę ale niestety nie mam kasy a wypłata dopiero 31. Rana wogule się nie goi raz jest cała z ropy raz czerwona jak burak dodam że bardzo boli gdy nie jest opatrzona a gdy mam plastry wogule nie boli stosowałem octanisept, mydlinny. Dzwoniłem na pogotowie powiedzieli ze nie wyśle karetki do poparzonych palcy. Mam 21 lat chodzę z tą rana do pracy ale pracuje na czarno z powodu komorników po zmarłym ojcu. Moczyłem też rane w rywanolu co mam robić bo siedzę i płacze z bólu a chce zeby rana też trochę oddychaja Pomocy kasy mi brakło bo zaplaciłem za wizytę u dentysty 400zl i na życie nie na alkohol i zachcianki tak zaznaczę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach