Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Buhahhahaahahhahahhahaaaaaaaaa

Polecane posty

Gość gość
Tak jak i ty z rozlanym cielskiem w barlogu. Piękna para. Twoje miejsce jest w zakładzie dla nerwowo chorych.

Gość gość
Spadaj tepa brzydka "sciero" :) Nie ponizaj mnie,kijem bym go nie tknela. Idz juz spac.

Gość gość
Nie masz najmniejszych podstaw by nazwać mnie brzydka. Twoja twarz zna cała kafeteria. Moja tylko ktoś.

Gość gość
gość dziś Nie masz najmniejszych podstaw by nazwać mnie brzydka. Twoja twarz zna cała kafeteria. Moja tylko ktoś. x Jestes.Inaczej tak uporczywie nie czepialabys sie mojego wygladu. Taki ktos jak Ty foty i tak tu nie wstawi,bo doskonale wiesz,ze ludzie by sie z ciebie tylko smiali ;)

Gość gość
Idąc twoim tokiem skrzywionego rozumowania każdy kto nie epatuje ryjem w necie jest brzydki. Może po prostu nie potrzebuje dowartosciowania poprzez tworzenie codziennych peanow na swoją cześć tak jak ty? Musisz być zakompleksiona.

Gość gość
Aha,wiec idac Twoim tokiem skrzywionego rozumowania kazda dziewczyna,ktora wstawi tu fote jest zakompleksiona ? ;) Nie znasz moich pobudek i nie wiesz,dlaczego zakladam takie tematy a nie inne wiec sobie odpusc. A tak poza tym temat nie byl wcale o mnie,ale ty jak zwykle poruszasz znowu temat mojego wygladu,wiec raczej to ty jestes zakompleksiona.

Gość gość
Tak. Dokładnie tak sądzę. Jaki inny cel niż wzbudzanie "podziwu" wśród stulejarzy ma kobieta która kupczy na śmiesznym forum własną gębą albo zdjęciem w pseudoseksownej pozie leżąc rozwalona na łóżku? Serio? Ajm tu seksi for kafe. Aha.

Gość gość
A tak pomijajac twoje bezsensowne denne posty temat nie byl o tobie ani do ciebie.A ty ni stad ni zowad sie przyczepiasz do jakiegos zdjecia,na punkcie ktorego masz obsesje i do mojego wygladu.Lecz sie kobieto.

Gość gość
Twoje posty nie są denne? Nawet swojego zjebania nie dostrzegasz. Masz jakiś napad śmiechu? Ile ty masz lat kobieto?

Gość gość
Skoro to jest takie denne dla ciebie,to po co reagujesz i tu wchodzisz ? Widocznie to lubisz.

Gość gość
Ludzie zakladaja gorsze tematy i jakos sie ich nie czepiasz.