Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ja jestem uzależniona od zakochiwania się?

Polecane posty

Gość gość

Ja nie wiem co się dzieje. Zacznę od tego, że zerwałam z chłopakiem trzy lata temu, byliśmy ze sobą trzy lata, to był mój pierwszy poważny związek i od tego czasu ja mam jakąś taką dziwną skłonność że ciągle szukam sobie obiektu zakochania, zazwyczaj jest to jakiś kolega z pracy, sąsiad albo ktoś kto pracuje w miejscu które często odwiedzam. To jest automatyczne, jak się na jednym zawiodę szybko szukam sobie kogoś na jego miejsce, zaczynam z nim flirtować, w większości oni odwzajemniają flirt. Dodam jeszcze, że ogólnie zawsze byłam raczej samotna, nie miałam wielu przyjaciół, w zasadzie to poza rodziną czy ewentualnie kilkoma osobami nie miałam nikogo. Ktoś ma podobnie? Z czego to może wynikać?

Gość gość
Napisz do Claudii o tym problemie:p

Gość gość
Z tego ze uwielbiasz robic sobie na zlosc bo lepiej byc samemu bo kazdy zwiazek to problemy i zawsze konczy sie wielkim rozczarowaniem.

Gość gość
to wynika z tego że masz peessde łajdaczke i cie swędzi brocha, nic szczególnego, poskacz sobie na rowerze bez siodełka

Gość gość
taa swędzi mnie ten w którym jestem zakochana rzekomo zaraził mnie rzerzaczka.....

Gość gość
Zakochalam sie dałam mu w końcu a teraz mnie swedzi bo zaraził mnie rzerzaczka a widzc po nim bylo ze to kurw**arz...

Gość gość
Dokladnie. Lepiej byc samemu bo mozna trafic na takie gowna jak te powyzej. :o

Gość gość
Autorko, nie tylko Ty tak masz. Był okres w moim życiu gdy każdą poznaną fajną dziewczynę traktowałem jako potencjalną przyszłą partnerkę. Byłem tak zdesperowany, że chciałem związać się z dziewczyną mojego kumpla, który dopiero co z nią zerwał, a ona to bardzo przeżywała. Złamałem zasadę, że nie startuje się do dopiero co porzuconej dziewczyny gdyż ona długo jeszcze będzie myślami przy swoim byłym.

Gość gość
To może wynikać z niskiej samooceny, chcesz się poczuć lepiej widząc zainteresowanie, możesz także być uzależniona od stanu z jakim wiąże się zakochanie, to silne emocje, mogą Cię nakręcać, dopingować. Poszukaj zajęcia które lubisz, w które możesz sie zaangażować, może jakiś sport.

Gość gość
To jak narkotyk dlatego ludzie mają klapki na oczach i nie widza pewnych rzeczy u innego człowieka. Od tego się uzaleznilas.