Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćXo

Szukam dobrej kobiety do lat 35

Polecane posty

Gość gośćXo

Obmyślam gdzie szukać kobiet które otworzyły by się na faceta z odzysku. Jestem po rozwodzie z toksyczną kobitą, zarabiam dobrze, własna posiadłość. Które portale randkowe obecnie są godne polecenia by nie tracić zbyt dużo czasu i nerwów??????

Gość gość
Żadne. Jestem na 3 od roku. Lipa. Jakieś randki miałam, ale nic godnego uwagi

Gość gość
a jakiej kobiety szukasz?

Gość gośćXo
To i tak loteria. Generalnie nie chciał bym napotkać Kobiety z zaburzeniami psychicznymi, niestabilnej emocjonalnie, z niskim poczuciem wartości, wymuszajacej poprzez fochy, księżniczki, maniaczki kontroli. Woww ale mi się wymieniło. Jestem częściowo introwertykiem więc kogoś o podobnych cechach :)

Gość gość
gość dziś az tak wybrzydzasz ze przez 3 lata zadna ci nie odpowiadala???? kolejny kretyn, co ma sie za cud swiata i krolewny z bajki szuka

Gość gość
gośćXo dziś a co sam masz do zaoferowania poza wymaganiami ?

Gość gość
W sumie dość rozsądnie określiłeś kogo szukasz więc myślę, że jak będzie chętna to się tu odezwie:) Ja portale randkowe omijam, podobnie czat- tam większość nastawiona jest tylko na sex. dlatego nie polecam:P Zamieść swój wątek o podobnej treści także na K- życie po 30-tce (dojrzałe)- tam pisze wiele samotnych kobiet i z pewnością odpowiedzą. Bądź czujny bo znajomość z sieci to zawsze ryzyko ale zdarza się, że ludzie poznają się i na Kafe więc powodzenia! Pozdrawiam:)

Gość gość
18.07 Kolejna kretynka, która nie zauważyła, że to napisała kobieta.

Gość gośćXo
A wiele mogę zaoferować :) na pewno szacunek i atrakcyjnie spędzony czas

Gość gość
dobre kobiety nie chca popaprancow

Gość gość
gośćXo dziś A wiele mogę zaoferować usmiech.gif na pewno szacunek i atrakcyjnie spędzony czas x czyli w zasadzie nic a tyle halasu o nic

Gość gość
17:46 tak to napisałam ja kobieta:). Dla niektórych czytanie ze zrozumieniem to za wysoki poziom

Gość gość
17:46 tak to napisałam ja kobieta:). Dla niektórych czytanie ze zrozumieniem to za wysoki poziom

Gość gość
Co więcej nie pisałam że 3lata a rok. 3 to były i są portale:). Autorze może w realu próbuj. Tu znajomości też odradzam. Zaplątałam się w jedną z której wyjść nie mogę i zaważy na całe moje życie. Bo tak nas do siebie ciągnie i tak samo chcemy to skończyć a dzieli nas cała PL.

Gość gość
gośćXo dziś A wiele mogę zaoferować usmiech.gif na pewno szacunek i atrakcyjnie spędzony czas x Myslalam, ze to podstawa? By w ogole chciec kogos poznac. Co wg Ciebie oznacza atrakcyjnie spedzony czas?

Gość gość
ja 33 lata po rozwodzę.Ładna zgrabna mila.Dobrze gotuje, robię własne wino i kompoty:D mam własne mieszkanie i auto.Nie lece na kase;)Napisz

Gość gośćXo
Nie będę opisywał szczegółów na tym forum - co może zaoferować mężczyzna? wiele, jeśli mu będzie zależało. Jeżeli każdy ofiaruje 50/50 zaangażowania to nie będzie granic w dążeniu do wymarzonego związku ;)

Gość gość
A ja 33 bez rozwodu, wolna, dziewica. Wybieraj;)

Gość gość
Jakiego typu to posiadłość? Dworek? Pałac?

Gość gość
gość dziś A ja 33 bez rozwodu, wolna, dziewica. Wybierajoczko.gif V Haha dobre, w zakonie byłaś?

Gość gość
No właśnie kurcze nie, uwierzysz:)?

Gość gośćXo
A dopiszę - dla mnie atrakcyjnie spędzany czas to: poczucie wolności w domu na przedmieściach, spacery, weekendowe wyprawy w pobliskie góry i te bardziej odległe miejsca :), realizowanie wspólnych marzeń....... Teraz to najchętniej uciekł bym na tydzien w jakieś cieplejsze miejsce, ehhhhh

Gość gość
Dla mnie kilkugodzinny spacer po lesie bez celu, film obejrzany pod kocem z kakao w ręku, wypad gdzieś w góry, wypad na tańce itp.

Gość gość
Nie masz wygórowanych wymagań jak masz dobrą pracę i mieszkanie, spokojnie mógłbyś 27-31 brać, jeśli dobrze wyglądasz to nawet młodszą. No chyba, że Ci nie zależy na dzieciach... Odnośnie randek to polecam na przykład Tindera, wklej sobie jakieś zdjęcie z droższych wakacji gdzieś ze stanów ewentualnie Indie (od biedy Izrael) do tego góry i szeroki uśmiech na tle jakiego Morskiego Oka (nie daj boże selfi czy goła klata). W opisie napisz, że lubisz podróże, ciekawą kuchnię i wszystkie czworo nogi. Nie rozmawiaj długo, umów się od razu na coś taniego i szybkiego typu kawa/soczek (warto tutaj zapłacić to kilka groszy) albo powiedz, że będziesz przejazdem w drodze na urodziny przyjaciela (żebyś mógł ewentualnie uciec jak nie będzie się zgadzać ze zdjęciem). Pouśmiechaj się szeroko i staraj się być zabawny, szczery i serdeczny. Na drugą randkę umów się dość szybko typu dzień po - umów się na weekend (sobota jest najlepsza). Jak jest lato to kup dobre drogie rześkie wino, może być prosecco. Jak ją widzisz z daleka to się uśmiechaj jakbyś bardzo się cieszył, że ją widzisz (pomimo, że jej praktycznie nie znasz) i serdecznie witaj. Później klasycznie rozmowa, po 3/4wina zwolnij trochę to poczucie humoru i entuzjazm obejmij ją jeśli widzisz, że się trochę buja i wyluzowała, uśmiechnij się popatrz głęboko w oczy, potem w usta, znowu w oczy, uśmiechnij się lekko, zbliż lekko do niej, jeśli podłapała zabawę i zbliża się w Twoją stronę to masz już z górki. Jeśli coś zpierniczysz to mówisz, "przepraszam ale jesteś taka śliczna, że nie mogłem się powstrzymać.." (tylko wolno to mów, tak jakby trochę nie śmiało). No i z grubsza to tyle, ja mam 3 dziewczyny teraz równocześnie, jednej nawet powiedziałem, że ją kocham (jest dość młoda). Druga jest starsza i chce mi się wprowadzić do mieszkania... cieszy mnie to, że marnuje jej cenny czas bo ma 33lata :) i 3 którą poznałem dwa tygodnie temu i się ją trochę bawię. W skrócie to przejechałem się dość mocno w przeszłości i teraz z uśmiechem na ustach sobie to odbijam. Pamiętaj, z kobietami nie ma sensu być tym "dobrym", bo zawsze skończysz wydymany.

Gość gośćXo
W zasadzie każdy aktywny wypoczynek jest czymś wspaniałym, a wspomnienia z nim związane bezcenne. Uciekam bo czekają mnie mniejsze atrakcje, jak wczesna pobudka. darkcoffee@o2.pl

Gość gośćXo
do dziś Dzięki za szczegółowy i rzeczowy opis :) Warto przekazać to info gdzieś dalej by nie przepadło... Pozdrawiam

Gość gość
na sympati czasami się trafi .znam 4 pary która tam się poxnxlh i pobrali i są szczęśliwi

Gość gość
Autorze kto płaci na randkach i jak bardzo ważny jest dla ciebie wyglad?

Gość gość
A mnie zastanawia ile autor ma lat :)