Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szon

Polecane posty

Gość gość

Witam! Sprawa wyglada następująco. Moja była od dłuższego czasu ma juz faceta. Powodem rozstania u nas był jej skok w bok

Gość gość
A co to nas obchodzi?

Gość gość
co za pierdy .Rafał tu nie pisze i nie jestem jeszcze jego byłą,nigdy go nie zdradziłam .

Gość gość
Nie dodalo sie w calosci. Chodzi o to, ze była zdradza również swojego obecnego faceta. Powiedziec mu czy nie?

Gość gość
co ty p********z? żadnej zdrady nie ma i nigdy nie było!!!! ani nigdy nie miałam żadnego byłego bo to Rafał jest moim pierwszym i to z nim mam syna!!! kretynko!!! jak cie swędzi to pisz za siebie!!!

Gość gość
Bardzo spoko chlopak, a ta leci w kulki juz z trzecim pod rząd

Gość gość
ty jesteś p*****lnięta Kacha! sądzisz mnie po sobie?? błąd!! bo ja nie zdradzam!! wierzę w Boga!! nie to co ty!

Gość gość
18.29 którym trzecim?? co ty p********z?? spotykamy się w sądzie za zniesławienie obmowę i oszczerstwo!!! Rafał fajny chłopak?/ teń ćpun i dzieciobójca?? złodziej i damski bokser?? a do tego kurfiarz? chyba żartujesz!!!!s

Gość gość
weż może mi wymień z nazwiska i imienia kretynko tych trzech,chętnie się dowiem którzy to są!!! no dalej ! jestem ciekawa!! cnotę straciłam z Rafałem oboje dzieci mam z nim i nigdy go nie zdradziłam bo nie jestem taka kurfą i szmatą jak ty!!!s

Gość gość
czekam aż mi wymienisz tych niby trzech dalej ! a jak nie to widzimy się w sądzie!!

Gość gość
Rafał jest moim pierwszym i jedynym facetem a wiesz dlaczego? bo jestem wierząca a nie taka kurfa jak ty!

Gość gość
i nigdy żadnego byłego nie miałam ani nie mam bo z nikim nigdy oprócz męża nawet nie chodziłam kretynko!s

Gość gość
19:32 miejmy nadzieje :D