Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćDaria

Slimberry opinie

Polecane posty

Gość gośćDaria

Hej, ostatnio trafiłam na produkt o nazwie slimberry. Ktoś stosował? Potrzebowałabym czegoś na powstrzymanie apetytu i przyspieszenie spalania tkanki tłuszczowej.

Gość gość
Jak potrzebujesz czegoś na powstrzymanie apetytu polecam Ci to https://fittspray.com. Stosuję go od dwóch tygodni i jestem mile zaskoczona działaniem, działa od razu po aplikacji, nie chce się w ogóle jeść. Dodatkowo przyspiesza spalanie tkanki tłuszczowej więc jeden produkt a dwa działania.

Gość gość
Jest rozwiązanie które działa na wielu polach, bo ma ciekawe wnętrze:) Obadajcie sobie na http://zbijaniewagi.pl

Gość gość Lenka
Jeżęli chodzi o środki wspomagające odchudzanie, to moim zdaniem warto zastosowac IQmango.

Gość gość Bogumiła
A co powicie na IQmango? Moja kuzynka kupiła i też zastanawaiam się nad zakupem

Gość gość Danuta
Ja stosowałam IQmango i moim zdaniem jest to najlepszy środek opart o ekstrakt z tego owocu. W każdym razie mi te tabletki pomogły w pozbyciu się całej nadwagi

Gość gość Beata
Jeżeli chodzi o środki wspomagające odchudznaie, to bardzo dobry efekt u mnie dało zastosowanie IQmango.

Gość gość Teresa
Jak dla mnie to sukces, w postaci pozbycia się nadwagi przyniosło zastosowanie IQmango.

Gość gość Danuta
Jeżeli chodzi o środki wspomagające odchudznaie, top jednym z najlepszych jakie są moim zdaniem obecnie do zastosowania jest IQmango. Ja w trzy miesiące pozbyłam się 11 kilo nadwagi

Gość gość
slim berry nie stosowałam, ale zakupiłam na stronie producenta https://africanmangosklep.pl z tego co prześledziłam na stronach ma najsilniejsze stężenie ekstraktu 10:1 i przekłada się to na efekty kuracji. Stosuję go dwa miesiące, jak na razie pozbyłam się ponad ośmiu kilogramów, chciałabym schudnąć drugie tyle i liczę na to ze mi się uda. Na sylwestra chcę świetnie wyglądać

Gość Laska

Ja stosuję tylko jeden produkt,który bardzo dobrze się sprawdza  o nazwie MŻ.

Gość olala

ja jestem po miesięcznej kuracji ze slimberry od producenta vitalprogres i efekty są zadowalające 🙂 

Gość gosc

wypad z tym spamem, niemoto.

Gość Aggneess

same tabletki nic nie dają, zwykłe oszukiwanie, można kupić inne naturalne produkty na wzmocnienie przemiany materii

kasy gwarantowanej też nie dostałam, jeśli nie działa

Gość Naciagacze

Slimberry to totalna bzdura , nie dziala nie przynosi zadnych efektow stosowalem 4 miesiace i nic 

Gość ewelinnaa

środki na odchudzanie to zawsze był dla mnie temat do którego podchodziłam z niedowierzaniem, bardzo sceptycznie. W momencie jak z koleżanką rozmawiałam na temat jej diety oraz jej sposobów na zrzucenie wagi wspomniała mi o tabletkach figurena. Dopytałam ją dokładnie na jakiej zasadzie działają i czy faktycznie to one dają jej takie efekty. Potwierdziła więc zamówiłam i sama sprawdziłam. Faktycznie tabletki figurena powodują spory spadek wagi. Schudłam ponad 10kg w niespełna 3 miesieczną kurację.

Gość mary
Dnia 2.11.2018 o 12:04, Gość gość napisał:

Jak potrzebujesz czegoś na powstrzymanie apetytu polecam Ci to https://fittspray.com. Stosuję go od dwóch tygodni i jestem mile zaskoczona działaniem, działa od razu po aplikacji, nie chce się w ogóle jeść. Dodatkowo przyspiesza spalanie tkanki tłuszczowej więc jeden produkt a dwa działania.

Też stosuję i muszę przyznać, że faktycznie skutecznie hamuje apetyt. W końcu zjadam tylko wyznaczone posiłki - zero nadprogramowych kalorii. Waga powoli spada a ja czuję się lekko 🙂