Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak w delikatny sposób

Polecane posty

Gość gość

Unikać kontaktu z kimś, tak by ta osoba nie zrozumiała o co chodzi. Rozczarowała ta osoba mnie i to bardzo.

Gość gość
Czemu cię rozczarowala? Co zrobiła?

Gość gość
00-04 nie jest szczera, nie docenia i nie widzi niektórych rzeczy, nieważne , Poprostu tak mam, nie chce za dużo mieć kontaktu, co nie znaczy ignorować . To nawet nie w ramach zemsty, na zasadzie , rób jak uważasz i co chcesz .

Gość gość
Jeśli "tej osobie" zależy na kontakcie z tobą nie ma innej możliwości jak dać wyraźnie do zrozumienia, że nie chcesz utrzymywać z nią kontaktów.

Gość gość
00:10 może coś źle odbierasz?

Gość gość
Jezeli zamiast z nia o tym porozmawiac wybierasz pytanie ludzi na forum to zastanow sie nad soba autorze.

Gość gość
Jeśli autor to nie mamy o czym mówić, bo ja takiego traktowania nie życzyłam sobie,

Gość gość
bardzo prosto ograniczyc kontakty do kurtuazyjnych i rozejść się w swoje strony,niech każdy robi co chce

Gość gość
Powiedzieć wprost nie życzysz emocjonalnych ani bardzo bliższych relacji niech trzyma dystans. Tym bardziej ani to rodzina ani żonkisia czy mężusio. Nie rozumie trzeba odwołać się do wartości najniższych, tym bardziej mamy to w pupie :) Dystans zwiększasz i szacunek nie pozwolisz sobie srać na głowę.

Gość gość
Wszytkie emocje autorko weż sobie do domu w moim przypadku nie ma miejsca na emocje, Napiszecie zimny drań tak i jest mi z tym bardzo dobrze, podchodzę na zimno nie na gorąco wtedy są niechciane uniesienia słowa nawet czyny.

Gość gość
Urojenia ksobne, jeśli ktoś pisze na forum to nie znaczy że pisze do ciebie. Ta osoba cie już dziesiatki razy wywalała ze swojego życia i posiła żebyś nie dawał jej rad.

Gość gość
Wybacz ale ja nikogo nie chce, nie wywalam czy zabiegam mi to obojętne twój problem nie mòj, po prostu mm żonę, resztę kiszonek mnie nie obchodzi.Przemyśl jeżeli masz trochę inteligencji.

Gość gość
Te kiszonki same się pogrążają i wybrałem słusznie przebija ich o sto procent, przy niej jesteście bezwartościowe, texty nie robią na mnie wrażenia co najwyżej pokazujecie swoje poziom niedorowoju.

Gość gość
11:06 a ja w życiu nie interesowałam się żadnym żonkosiem, pomyliłeś adresy. Jak startuje do mnie jakiś żonaty facet to odsyłam go na łono rodziny.

Gość gość
To zrobić tak jak ja, tak uparte to szarańcza pikuś przy tym, jak macie jakieś rady to piszcie, po łagodnemu wtedy miałbym o osobę choć trochę inteligentną, tak nie dociera i za jakimś czas znów to samo.

Gość gość
Myślę że powinieneś z tą osobą być szczery. Po prostu powiedz. Jak urazisz to trudno. Takie jest życie.

Gość gość
Wam jest łatwiej możecie kopa w pupę zasadzić lub w krocze i sprawa załatwiona. Mężczyznie nie wypada wtedy nie jest mężczyzną :)

Gość gość
to proste wystarczy ignorować wymawiając się brakiem czasu i nie inicjowac zadnych kontaktow

Gość gość
To mòwię wprost nie na gorąco na zimno nie chce podgrzewać, jeszcze bardziej emocjonalnie podchodzi, ostatnio udało mi się aby nie przewracała tak głową oczami deskulacją, stemperowałem, są takie osoby mają wachania nastroju częściej niż pogoda.

Gość gość
Czyta to skrajność w skrajność, mam zimne podejście, i mi to lotto, ani za, ani przeciw, nie jestem też jakiś zły po prostu Idż do lekarza potrzebuje specjalisty.

Gość gość
09-12 No właśnie , tu autor