Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odstawienie luteiny

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny. Jestem w 6/7 tyg ciąży. Dwa tyg temu wzięłam luteine bo zobaczyłam przy podcieraniu po siku na papierze ciutke krwi ale nie czerwonej ,swiezej,tylko ciemniejszej.wzielam luteine raz dziennie dopochwowo bo spanikowalam, ale teraz tego żałuję. Pobudza ona u mnie tak apetyt że masakra. W tamtej ciąży przytyłam 17 kg w tej nie chce znów bo okazało się że po porodzie zostało mi 10kg do zrzucenia. Zrzuciłam to ale łatwo nie było bo nie karmilam miałam z tym mega problem, ale teraz nie o tym. Myślicie że mogę odstawić luteine? Pomyślałam że zamiast całej będę aplikować pół tabletki. Nie mam plamień, nic mi nie jest nic nie boli. Wtedy ta odrobinę krwi miałam po nocy gdy trzy razy z mężem uprawialismy seks i to chyba przez to, tak myślę. Coś mi się obiło o uszy że niby luteiny się nie odstawia, inne piszą że odstawily i było ok. Za tydzień mam wizytę u giną i chyba do tego czasu będę aplikować pół tabletki. Biorę luteine 100

Gość gość
Ja na Twoim miejscu zapytałabym ginekologa co o tym myśli. Ja jestem w 25 tygodniu ciąży i do tej pory jestem na luteinie 100, 2x1. Nie przytyłam dużo . Zresztą nie kilogramy są najważniejsze tylko dzidziuś. Najlepiej to lekarz zna Twoją sytuację, przyczyny plamień i on na pewno będzie wiedział czy masz brać czy nie. :)

Gość gość
moze to nie byla krew a zwyczajnie zes se tyłka nie wytarla dobrze po dwójce.

Gość gość
Chyba raczej autorka wie gdzie ma d.... a gdzie c i p k e coooooo

Gość gość
Luteina w ciazy, w jakim celu? Pytam bo znam tylko doustnie na wzrok.

Gość gość
Do gościa wyżej. Luteina to jest nazwa leku, który zawiera progesteron- hormon do podtrzymania ciąży. :D :D :D