Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miałam romans z facetem a teraz jego żona to mnie oskarża o rozbicie rodziny

Polecane posty

Gość gość

Powiem na poczatku, ze nie wiedziałam że on jest zonaty, od poczatku myslalam, że jest kawalerem, nic nigdy nie wspominal ze kogos ma, niczego nie zauwazylam, normalnie odbieral ode mnie telefony o kazdej porze, nie miał wymówek.Potem jakoś tak się dowiedziałam że ma żonę Trwało to jednak prawie rok, bylismy tak wlasciwie parą, chcialam z nim zamieszkac i wtedy zaczęly sie wymówki że jego żona się nie zgodzi i jego zona sie dowiedziała, przyszła do mnie do pracy bo nie znala adresu domowego, nie narobila mi wstydu ale nabluzgała na parkingu, prawie uderzyla, obrazala. Byla potem u mnie w domu raz ,to samo zebym sie odp******ila a ja nic nie robilam, to on do mnie pisal, rozmawialismy ze mozemy byc razem jesli rozstanie sie z zona, ze ja w takie uklady nie wchodze z zonatym i raz wyjechaliśmy na dzień nad morze, ale bez seksu. W poniedzialek walila mi do dzwi znow, kopala uderzała nie otworzylam. Co ja moge z tym zrobić?

Gość gość
Zostaw jej męża na co ci czyjś chłop

Gość gość
rozmawialismy ze mozemy byc razem jesli rozstanie sie z zona x czyli jednak wiedziałaś o żonie a mimo to nie przegnałaś go głupia babo bez godności i honoru tylko chciałaś żeby on odszedł od żony. ma racje kobieta że cie wyzywa od najgorszych

Gość gość
Jesteś głupią qrwą to do autorki tematu

Gość gość
Wezwij policję jak następnym razem przyjdzie do ciebie do domu. Kopanie i walenie do drzwi to naruszenie miru domowego - art. 193 k.k

Gość gość
Jakby miała ochotę cię bluzgać na parkingu czy gdziekolwiek to też wezwij policję.

Gość gość
tylko nie zapomnij powiedzieć policjantom, że bardzo chciałaś aby mąż tej pani zostawił żonę :D

Gość gość
a skąd wiesz, że to była jego żona? Może to była jego teściowa albo ktoś podstawiony, żeby ci obciachu narobić.

Gość gość
Jak dzwoniłaś szmato służbowo to nic dziwnego że odbierał od ciebie telefony

Gość gość
wyciągnęłaś go nad morze i nawet cie nie wyrooochaał? buhahaha

Gość gość
1.A jak poznała twój adres skoro nieznała? 2. Oczywiście, że twoja wina, po ciul zadajesz się z żonatym facetem - ja bym zaraz go zostawiła gdybym poznała prawdę

Gość gość
Zostaw tego debila. Co to jest w ogóle że Ty masz coś z tym zrobić? A gdzie on jest w tym wszystkim? Nie umie zrobić porządku w swoim życiu, nie chce odejść od żony ale ciebie też chce mieć i teraz stoi z boku i patrzy na to wszystko? Daj sobie spokój z takim du/pkiem. Swoją drogą jego żona bez honoru i godności, bo do obcej baby nawet słowa bym nie wypowiedziała jeżeli już to do męża mialabym pretensje. W życiu bym się nie ponizyla nachodząc jego kochankę choćbym nie wiem jak wkwiona na nią była.

Gość gość
naciskałaś na niego aby z nim zamieszkać to postanowił pozbyć się ciebie i nasłał swoją żonę na ciebie. pewniej jej powiedział że się czepiasz jego i nie chcesz się odwalić dlatego jego żona nachodzi ciebie i wyzywa cie. miej pretensje do kochasia a nie do jego żony

Gość gość
żonaci tak robią że jak się chcą pozbyć kochanki to żonę na nią nasyłają. żonie mówią że jakaś ku)rwa czepia się go i spokoju nie daje a on już nie wie co ma robić i wtedy żona często z całą rodziną wkracza do akcji robiąc kochance piekło z życia

Gość gość
Ale my sie kochamy wiec to nie jest tak ze on chcialby mnie zostawic to ona wchodzi butami w nas!

Gość gość
Kobieto a żona to kim jest??? Obstawiam ze zonkis zabawil sie twoim kosztem i wroci do zony. A może do Ciebie przyjdzie z walizka bys go przygarnela jak zonka wykopie zdomu.Tak czy siak Ty i twoj kochas jestescie siebie warci.Jestescie oboje bez honoru,bez godnosci ,bez niczego.

Gość gość
gość dziś Ale my sie kochamy wiec to nie jest tak ze on chcialby mnie zostawic to ona wchodzi butami w nas! x Buhaha ale ty tępa ku/rwa jesteś. :D Tylko tyle mogę ci napisać

Gość gość
przygłupia dzifko gdzie jest twój żonaty kochaś gdy jego żona wyzywa ciebie i kopie twoje drzwi?

Gość gość
Autorko czy naprawdę jestes wstanie zaufac takiemu facetowi ktory zdradza swoja żonę bez problemu?bo ja nie....jezeli jakims cudem on zostawi żonę lub ona go wyrzuci to ty mozesz byc szybko na miejscu tej zonki.Zobaczysz wtedy jaki to raj miec chlopa k****arza w domu.Myślę ze jesli bedziecie razem to szybko posmakujesz tego raju.

Gość gość
ciekawe skąd jego żona zdobyła twój adres? pewnie jej mąż powiedział :D i jeszcze ją podwiózł do ciebie :D

Gość gość
Rada:jak nie chcesz byc następna dziura do zapychania to jak najdalej trzymaj sie od zonatych kolesi.A jak Cie rajcuja trojkaty z żoną to ok.a moze i czworokaty bo moze miec kilka kochanek na boku .

Gość gość
To kiedy ten k****asz przeprowadza sie do Ciebie????

Gość gość
A babcia Cie nie ostrzegala bys trzymala sie z dala od zonatych kolesi bo tto potem placz i zgrzytanie zebami nic wiecej ?????