Gość KDP Napisano Marzec 5, 2019 Ech... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Kwiecień 8, 2019 Dnia 18.11.2018 o 11:01, Gość gość napisał: Chodzi o to, że jej koleżanki z YT się od niej odwróciły a nie subskrybenci. KAROLINA Stylizacje i Sara SO Beauty maja z nia nadal kontakt.. oststnio byly u Maxi w studiu.. Kiedys szusz mowila w jakims swoim filmiku ze na spotkanie przyszla Karolina ze swoja kolezanka ktorej szusz nie do konca lubila. ktos wie o kim mowa? w londynie byly w cztery: szusz, karolina stylizacje, ewa red lipstick monster, asia panna joanna i widzialy sie tez z maxineczka i oleska w warszawie po jakims czasie. wlasnie ciekawe za kim ta szusz tak nie przepada z towarzystwa karoliny stylizacje. Obstawiam albo Maxi albo PannaJoanna.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TakaSobieOglądająca 0 Napisano Kwiecień 11, 2019 Dnia 5.03.2019 o 12:12, Gość Gość napisał: Otworzyła własną szkołę makijażu, i spoko, ale tak naprawdę nie ma żadnego papieru na to, że może kogokolwiek kształcić. Dostaje się nic nie warty papier o kursie u maxineczki. Z tego, co wiem, tytuł mistrza w zawodzie wizażysty uprawnia do szkolenia i wystawiania odpowiednich dokumentów potwierdzających kwalifikacje. Zdaje się państwowe egzaminy. A taką szkołę, jaką ona posiada, może otworzyć każdy, kto ma pieniądze i kto chce to zrobić. Ona po prostu poszła na fejmie i ilości swoich widzek. Bo ja, jeśli miałabym iść na kurs makijażu, to do profesjonalnej szkoły, gdzie są mistrzowie i państwowe egzaminy. Właścicielem takiej szkoły może być każdy.Ważne,kto wystawia dyplom,czy certyfikat,czy co to się tam dostaje.Prowadzić warsztaty też mogą różne osoby np.gościnnie,ważne,kto podpisuje końcowe papiery. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ... Napisano Kwiecień 19, 2019 Dawajcie na najbliższym livie będziemy pisać ,,hej Ramona,, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ramonka Napisano Maj 22, 2019 Dzisiaj wrzuciła fimik z imats i wygląda na to że zmieniła całkowicie towarzystwo. J=nie wspomniała ani słowem o katosu tylko cały czas Jerry i Jerry i oczywiście nie kupuje nowych paletek do oczu bo używa tylko swojej. Śmiech na sali. Niestety ale Ramonka się wypaliła. Leci tylko na kasę. Filmiki coraz bardziej stronnicze i ewidentnie sponsorowane. Żal że poleciała na kasę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Czerwiec 6, 2019 Up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jaśminna Napisano Czerwiec 22, 2019 A teraz jest na weselu Gosi S i można zobaczyćjej.meza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Czerwiec 26, 2019 Przystojny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Czerwiec 27, 2019 To nie był jej mąż. Przy tym stoliku. Mąż nagrywał zapewne. Maxi nie pokaże męża i nie wystawi to na ocenę żmij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Czerwiec 29, 2019 Dnia 27.06.2019 o 19:25, Gość Gość napisał: To nie był jej mąż. Przy tym stoliku. Mąż nagrywał zapewne. Maxi nie pokaże męża i nie wystawi to na ocenę żmij Tego na 100% nie kręcił jej mąż możliwe ,że to był mąż ale choćby i nawet to co?? Nie każdy musi wyglądać jak model.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Yolo Napisano Lipiec 1, 2019 Ktoś tu kiedyś podawał jego dane z fejsa j nawet ich zdjęcie razem z facebooka z cyckami maxi. Widziałyście jakiego basenu się dorobiła na tych jeleniach, co ją oglądają? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Lipiec 3, 2019 Ona ma takiego całkiem normalnego tego męża więc nie rozumiem o co tyle szumu..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aaa Napisano Lipiec 3, 2019 Jej mąż to był ten co tak tańczył, ten grubasek. Dobrali się, ona utuczona i on też. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Yolo Napisano Lipiec 3, 2019 Jeszcze niedawno wątek maxi był jednym z najgorętszych, czemu nagle tak ucichło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lalala Napisano Lipiec 8, 2019 Może Maxi pozwy powysyłała jak Zmalowana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Izaaa Napisano Lipiec 9, 2019 Jak byś miała głowę, też byś się dorobiła i basen miała. Nikomu nie ukradła. Palet sprzedała 100 000. Wystarczy, że z każdej palety miała 10zl. I milion sobie zarobiła. Do tego pędzle, reklamy semilac. Praca popłaca! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Izaaa Napisano Lipiec 9, 2019 Jak byś miała głowę, też byś się dorobiła i basen miała. Nikomu nie ukradła. Palet sprzedała 100 000. Wystarczy, że z każdej palety miała 10zl. I milion sobie zarobiła. Do tego pędzle, reklamy semilac. Praca popłaca! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aaa Napisano Lipiec 23, 2019 Taaa..maxi się narobiła...jak zwykła prostytutka...sprzedala się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wstyd Napisano Sierpień 25, 2019 Te komentarze da ohydne...pokazujecie tylko swoją głupotę!! Nie lubisz, nie oglądaj..A jej życie prywatne to jej sprawa...pokażcie swoich mężów modelki z koziej dupy...typowe polaczki ,zawistnei chamskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kat Napisano Październik 14, 2019 Ja do pieniędzy Maxi nie mam absolutnie nic, youtuberka/influencerka to zawód jak każdy inny, po prostu influencer marketing to taka żywa reklama, najprościej mówiąc. A ona chyba nawet kończyła jakies studia w tym kierunku, wiec wszystko git. A przyszłam tu zszokowana jak wyglada jej twarz na miniaturce nowego filmu, jezu, czy to w ogóle ona?! Wyglada jak ten gość, który chciał zostać Kenem. A była taka ładna oO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Beka z typiar Napisano Październik 24, 2019 Przez przypadek znalazłam ten wątek, i muszę przyznać że WY, czyli baby co tak jadą po Maxi, jesteście mega żałosne XD żal tyłek ściska bo dziewczyna coś osiągnęła? Pewnie same jesteście macie tak smutne życie, że musicie się rozładowywać po forach wyzywając kogoś kto ma od was lepiej XD proponuję przestać przesiadywać na kafeterii i zająć się jakąś robotą, to może też do czegoś dojdziecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Październik 25, 2019 Podszywanie się pod innych maxineczce wychodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gośc 274 Napisano Grudzień 16, 2020 Boże, jak się wystraszyłam w pierwszej chwili jak zobaczyłam miniaturkę najnowszego filmu. Po co ona ciągle kombinuje przy tej gębie, wygląda coraz gorzej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Java 53 Napisano Styczeń 12, 2021 Dnia 16.12.2020 o 12:11, Gośc napisał: Boże, jak się wystraszyłam w pierwszej chwili jak zobaczyłam miniaturkę najnowszego filmu. Po co ona ciągle kombinuje przy tej gębie, wygląda coraz gorzej ale zazdrość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gośc 274 Napisano Styczeń 12, 2021 2 minuty temu, Java napisał: ale zazdrość Zazdrość o czerwone, spuchnięte jak ... pawiana usta? Z pewnością. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Java 53 Napisano Styczeń 12, 2021 7 minut temu, Gośc napisał: Zazdrość o czerwone, spuchnięte jak ... pawiana usta? Z pewnością. nie chodzi mi o usta tylko o ten cały temat. Osiągnęła więcej niż wy razem wzięci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zrigczem 77 Napisano Luty 23, 2021 drogie panie swiat sie konczy. Maxineczka polubila fote zmalowanej na instagramie. czyzby koniec dramy? moze powiekszone usta je polaczyly hahahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kochamkawe 9 Napisano Kwiecień 1, 2021 (edytowany) Dnia 1.03.2019 o 18:06, Gość Anka napisał: Maxi jaka była oburzona że pytają ja czy będzie miała dzieci, że to osobista sprawa. Jakoś Karolina że stylizacji tak nie uważa mówiła w jednym z blogów że chce mieć drugie dziecko ale jeszcze musi trochę poczekać bo te ma małe. A jak ktoś nie ma wcale to jest Afera że pytają się o dzieci. Widocznie są problemy z zajściem w ciążę i nie chce nic mówić. Życie bez dzieci jest bardzo smutne i jalowe. A może nie każdy chce po prostu dzieci mieć? Są też ludzie którzy nie moga. Nie lubię maxi, ale pamiętajmy ze youtuberki to nie nasze psiapsiółki by spowiadać się nam że wszystkiego. Nie oczekujmy od ludzi z internetu by spowiadały się z tego czy chca/nie chcą moga/nie mogą mieć dzieci... One pokazują tylko jakąś tam część siebie. Laski... + Up. Po filmiku z Owczarek szukam wątku o Ramonie Edytowano Kwiecień 1, 2021 przez Kochamkawe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
otyla_33_otyla 90 Napisano Listopad 27, 2021 Widzieliście męża maxi? Joanna_badnurska wrzuciła na story zdjęcie. I obok maxi siedzi jej maz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
otyla_33_otyla 90 Napisano Listopad 28, 2021 Nooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach