Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wygląda nauka z waszymi 9 latkami

Polecane posty

Gość gość

Hej. Bo u mnie jest tak że ma dużo zadań i nie wie nigdy jak je zrobić i muszę z nim siedzieć. Tak samo z nauką nie potrafi zamknąć się w pokoju i pouczyć tabliczki mnożenia tylko ja musze przy nim siedzieć non stop. Wy też tak macie

Gość gość
Nie. Robi zadania a my sprawdzamy czy dobrze.

Gość gość
Nie, moje dziecko jest samodzielne i nie muszę przy nim siedzieć. Jeśli poprosi o pomoc to pomagam ale nie siedzę z nim cały czas.

Gość gość
Moja jest w 4 klasie i zadania robi sama, nie zawsze poprawnie ale robi sama. Uczyc się w domu nie uczy za dużo bo dużo pamięta z lekcji. Za to mam starszego syna nastolatka i jak z "batem" nad nim nie stanę to nie pouczy się... Trzeba go odytac, przypomnieć że ma sprawdzian. Ambicje byle dostać 3 i nara... :/

Gość gość
Ja z moim tez sporo siedzę pomagam przygotować się do sprawdzianów itp....ostatnio robi zadania sam i wolą gdy czegoś nie umie zobaczymy co będzie dalej.Dzieci są różne ,nauczycielka syna mi mówiła ze że swoim siedziała do szóstej klasy zanim zaskoczył o co chodzi

Gość gość
Ja ze swoim z 4 klasy zebym nie siedziala i z batem nad nim nie stala to by nie zrobił. Juz mnie to męczy bo wracam.o 17 i musze drzec sie,przypominac. Teraz zrobilam tak,ze o 19 koniec odrabiania lekcji. Jak do 19 nie skonczy to ma nie zrobione (a on wstydzi sie nauczyciela jak nie odrobi). Jak siedzi mimo to to idzie spac bez kolacji. Mowi ze sie nad nim znęcam ale inaczej sie nie nauczy.