Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta 36 lat chcę założyć rodzinę

Polecane posty

Gość gość

Cześć Proszę o Wasze opinie. Mam 36 lat i za sobą 7 letni nieudany związek. Nie mieliśmy ślubu ani dzieci, więc zaczynam wszystko od nowa z czystą kartą. Chciałabym założyć rodzinę, być w związku z mężczyzną, który tak jak ja pragnie bliskości, rodziny, dzieci. Nie mam doświadczenia w randkowaniu, zwłaszcza przez internet. Czy myślicie, że w tym wieku można kogoś znaleźć na portalu randkowym? Jakie portale są godne uwagi? Proszę o odpowiedź osoby, mające jakieś doświadczenie w randkach online osób 35+.

Gość gość
Można, ale portale to ryzyko.

Gość gość
Jakie jest Twoje minimum wzrostu jeśli chodzi o partnera? Jeśli nie szukasz koniecznie od 182 cm w górę to masz ogromne szanse żeby kogoś znaleźć na portalu.

Gość gość
Dziękuję za pierwsze wpisy. Sama mam 173 cm wzrostu, więc myślę że 175 cm to jest dla mnie minimum u mężczyzny. Czyli twierdzisz, że szanse są?

Gość Nów_____
"Z czystą kartą"!? A to ciekawe. Nie masz doświadczenia!? A co, z byłym nie chodziłaś na radki? Ja nie pomogę, bo żadnych internetowych stron nie znam, nie są mi potrzebne, mężczyźni są beznadziejni a jak już mają fajny charakter to nie opowiadają mi wizualnie, więc uważam, że szkoda czasu. Może jednak tobie się uda kogoś fajnego poznać. Powodzenia.

Gość gość 5
Jak nie będziesz mocno wybrzydzać to coś sie znajdzie na pewno >>

Gość gość
Na sympatii kicha znajoma szukała, na kafe też nie spodziewaj się wiarygodnych odpowiedzi:-(

Gość Nów_____
173 to jesteś dosyć wysoka, szukaj sobie wysokiego mężczyzny - min. 185. Po co ci niski? Jak założysz szpilki chcesz być wyższa od niego? Jesteś młoda a jeżeli jeszcze uważasz się za atrakcyjną to nie rezygnuj ze swoich wymagań i nie pozwalaj żeby ktoś ci mówił, że powinnaś. Lepiej jeszcze poczekać i być samą niż decydować się na kogoś przeciętnego.. Mam trochę mniej lat ale mi się z niczym nie spieszy.

Gość gość
W tym wieku to przebierać za bardzo już nie można:-(

Gość Nów____
Wszędzie kicha, atrakcyjni mają dziewczyny, żony, kochanki i najwyżej pojawiają się gdzieś w internecie na 5 minut jak szukają rozrywki a jak już ją sobie zapewnią to znikają. Tak myślę.

Gość gość
Z odzysku można trafić, bo kawalerzy to ostatni przebrani sort....

Gość gość
23:06 aha, czyli do 185 cm każdy facet jest przeciętny i nie warty cudownej autorki. Ktoś kto mierzy wartość człowieka wzrostem jest na poziomie rynsztoka.

Gość gość
22:55 177 to średnia wzrostu mężczyzn w Polsce, skoro dla samej zasady skreślasz praktycznie wszystkich poniżej tej średniej to się nie dziw że jesteś sama. Trzeba puknąć się w łeb, otrzeźwieć i przestać mieć chore wymagania to facet sam się znajdzie.

Autorka na większe zmartwienia niż wzrost potencjalnego absztyfikanta. Mianowicie czy taki się znajdzie. Przynajmniej taki co chciałby ślubu i dziecka z marszu. 00 Cóż, nie sądzę aby kobieta lat 36 miała za wielkie pole manewru. Równolatkiwie szukają młodszej, a 40to, 45ciolatkom do pieluch i zarwanych nocy się nie spieszy. A jak spieszy to są jacyś podejrzani. 00 Szukajcie a znajdziecie mówi pismo

Gość Nów_______
Widzisz, popełniłaś błąd tu pisząc, niscy będą pluć jadem, chociaż ty nie jesteś tak wymagająca, to ja pisałam o wysokim wzroście. Sorry :) dla mnie przystojny i seksowny mężczyzna to ten powyżej lub minimum 185. Na innych nawet bym nie spojrzała. Tyle razy pisałam. Tylko ci z kompleksami piszą, że 36-latka jest już za stara by mieć jakieś wymagania! Nie daj się! Jakieś półtora tygodnia temu chłopak na środku ulicy zostawił dziewczynę i chciał mi pomóc... chociaż nie wiem w czym za bardzo... Raz że świnia, bo ja takich prymitywnych nie znoszę, co tak traktują swoje dziewczyny,dwa nie w moim guście. Ale niestety dużo jest takich którzy z kimś są wcale nie z wielkiej miłości i nie trudno takiej zahukanej dziewczynie odbić chłopaka jeśli się zechce. Niejedna cierpi w związku, jest bita, poniżana i to nie jest żaden życiowy sukces, że sobie w ogóle kogoś znalazła. Nigdy nie jest na to za późno by myśleć o małżeństwie i szukać odpowiedniego człowieka.

Gość gość
buhhha co jeszcze założysz d***czku.

Gość gość
W tym wieku to ty lepiej szukaj surogatki ...

Gość gość
JA tam nie chce mam rodzinę sama nie jestem...

Gość gość
kandydad jest i to rok mlodszy a jednak...

Gość gość
Desperwcja zalatuje od ciebie a takich ludzi nikt nie chce. Czas nagli wiadomo ale jeśli nie poznasz nikogo sensownego to chyba dzieciaka sobie nie zrobisz. Debili typu piaskun nie ma co brać pod uwagę. Rownolatowie chcą młodszych. Mhm. Bo ty znasz wszystkich mężczyzn i ich pragnienia... Życie można sobie ułożyć w każdym wieku dosłownie więc p********ie typu już za późno na cokolwiek jest żałosne totalnie. Chociaż dzieci to rzeczywiście w późnym wieku może być temat zamknięty jeśli chodzi o biologiczne.

Gość gość
Dzieciaka, dziecko, cokolwiek? G****oburzy szukasz?

Gość gość
"Czystej karty" to Ty nie masz bo przez 7 lat żyłaś z tym facetem "jak żona". Taką kartę to ma ja, która nigdy nie byłam w związku a nawet nie spałam z żadnym facetem. Taka prawda. W tym wieku to Ty już nie licz na wiele a tu na Kafe na pewno nikogo nie znajdziesz. Kobiety tu są fajne ale FACECI już niekoniecznie....

Gość gość
Now zachowujesz się jak stara panna:-O

Gość gość
No nie wiem Mój kolega 37 lat ożenił się z 24 latką

Gość Nów_____
Bo pewnie nieźle zarabia, inaczej by go nie chciała.

Gość gość
Autorko a jaka jesteś w łóżku? Lubisz pończoszki? Perwersyjne słówka? Seks analny? Zabawy stopkami? Oral z połykiem?

Gość gość
Szukasz problemow to szukaj :D

Gość gość
W tym wieku to na sensownego nie trafisz-rozwodnicy albo jakies prawiczki maminsynki. Jestes stara juz. I desperacje związana ze wścieklizna macicy masz wypisana na twarzy. Sorry ze taki pisze ale nie nastawiaj sie na ksiecia z bajki. Taki możee sobie wizazc z******ta d**e mlodsza o 10 lat.

Gość gość
I teraz już wiesz jak bardzo popaprani są tutejsi bywalcy. Ludzie kochani trzeba wam przyznać, że potraficie z tego miejsca zrobić niezły cyrk. Odechciewa się z wami dyskutować. Autorka wchodzi i zadaje poważne pytanie licząc na sensowne odpowiedzi. Tymczasem trafia na bydło, które muczy i robi pod siebie. Tym właśnie jesteście.