Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham moja pacjentke restart

Polecane posty

Gość gość
Julio masz rację nie wiem a i pewnie już się nie dowiem o co mu naprawdę chodziło. Szanuję jego decyzję. Alicja

Gość gość
Co wy tak na serio dziewczyny do siebie.Kim jest P ? Psychiatra?

Gość gość
To ja poporoszę bo nie w temacie :)

Gość gość
Julio myślę że Cyferka chyba ma rację dla nich to pewnie nic nie znaczy. Czyli problem jest we mnie. Alicja

Gość gość
Cyferko ja się jego nigdy nie zapytam wstyd mi jest za całą to sytuację. Alicja

Gość gość
P*********e jego nie było może na chwilę poszedł i zaraz wróci?? No ale jak rak bez słowa??

Alicja, wina zawsze leży po obu stronach. Jego obojętne podejście do niczego by Cię nie zachęciło, byłaś pewnie już u kilku lekarzy przez całe życie a jakoś o innych nie piszesz. Nie bierz tego tylko na siebie :)

Gość gość
22.47 Proszę Cię haha rozbawił mnie ten post. Alicja :D

22:47 wróci bo niby Ciebie Tu szuka ? hahaa Chyba za długo jestem już na tym forum, nic mnie już nie dziwi.

Gość gość
Cyferko jak piszesz obojętne jego zachowanie powinno mnie otrzezwic. A ja dalej głupia swoje....To jest chyba chore. Alicja

Wróżka to czy mnie kocha czy nie jest bez znaczenia ... to po 1 po drugie lubię ładne ubrania jak każda kobieta :D A praca ... no cóż życie :P

Gość gość
O Cyferko czyżbyś się już tak powiem wyleczyła. Alicja

Alicja to nie jest chore, w naszym kobiecym świecie zawsze to tłumaczymy np. zły humor, ciężki dzień, dużo pracy ot po prostu raz się zdarzyło. Chętniej wracamy do miłych wspomnień co rozbudza naszą wyobraźnię.

Alicja, nie wiem. Po tym co zrobił ostatnio chyba tak, jestem za bardzo zła żeby odbierać go w pozytywny sposób.

Gość gość
A co zrobił? aż mnie zaciekawiłas. Alicja

Gość gość
No nie możliwe a ja mu miłość dopiero co wyznałam on jak zimny drań- ucikł :( Być może doznał szoku nie umie sobię z tym poradzić to świeża sprawa dsm mu trochę czadu może ochłonie i wróci?? Dziewczyny no co jest z wami.? Pocieszcie zranione serce !!! Zaraz chyba skoczę

Ehh no cóż osobista sprawa więc nie mogę napisać, zbyt charakterystyczna na ogół. W każdym razie tym razem dam radę odejść, zapomnieć ... tak jak chciałam :P

Gość gość
Nocka zarwana jak nic.Gdzie go teraz szukać mam??? Muszę być dzielna za nas dwoje .

Gość gość
Ja swojego i tak będę dobrze wspominać. Mimo tego wszystkiego.... Nie powiem byłam na niego zła.... Ale zrozumiałam że to moja wina on nigdy nie powien wiedzieć co do niego czuje nie w ten sposób. Alcja

Nawet jeśli wie to świat się nie zawali, czasu nie da się cofnąć ... niestety. Dasz radę Alicja pójdziesz tam z podniesioną głową i nie dasz się sprowokować. Będziesz silna ;)

Gość gość
To dobrze Cyferko ja też próbowałam nawet go zatopić kimś innym. Ale nie dałam rady nie będę też kogoś innego krzywdzic. Myślę że to samo musi przejść. Alicja

Gość gość
Zazdroszczę Wam, że miałyście takie bliskie relacje z Waszymi. Julia

Gość gość
No jestem w delikatnym szoku!! Powiedz mu że nie wybaczę!! Co się naśmiałam to moje !!!!!!!!

Gość gość
Cyferko haha on napewno nie będzie prowokował to nie ten typ. U niego też jest tak ze nic na siłę. Alicja