Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham moja pacjentke restart

Polecane posty

Gość Do Z KASI
@Z KASIA Lubię czytać twoje posty, znam historie i podziwiam cię za podejście do tematu/twojej historii. Myślę, że się nie ośmieszyłaś. Byłaś szczera, nie pogrywałaś z nim. To wyraźnie widać w twoich postach. To on ma jakiś problem. Nie ty, więc nie wyrzucaj sobie za bardzo. Kto jak kto, ale nie ty. A jeśli się z tego podśmiechuje, na zdrowie w takim razie! Wątek z tego forum tez mnie dotyczył. Z perspektywy czasu mogę powiedzieć, że wielu lekarzy ma też zaburzone osobowości. Lubią sobie pomanipulować, dowartościować się, nie myśląc, jak pacjentka będzie się później z tym wszystkim czuła, mimo, że ich działania wyglądają bardzo wiarygodnie i nikt by nie przypuszczał … . Temat od kilku lat cię meczy. Teraz pytanie (retoryczne), czego na ten moment oczekujesz. Rozumiem, że facet jest dobrym specjalistą, ale nie jest niezastąpiony. Jeśli chcesz o nim zapomnieć, nie powinnaś go widywać. Uciąć to na dłuższy czas. W przeciwnym razie będzie ci trudno poznać kogoś wartościowego, bo będziesz go porównywać do lekarza. Zresztą tak już było. Facet, tak wynika z twoich postów, pokazał, że nie jest zainteresowany, więc to jest wystarczający powód, by pomyśleć o sobie/swoim samopoczuciu i nie widywać go. Lekarz chociażby z racji wykonywanego zawodu ma wysoką wartość obiektywną, więc zawsze będzie pociągał i budził fantazje o szczęśliwym/idealnym związku.

Gość gość
Nie potrzebnie tu zaczęłam pisać. To było głupie z mojej strony. To nie jest sposób....Zostałam oceniona na podstawie wpisów które nie są też moje. Nie mam problemu z osobowością . Moje wypowiedzi naogół były krótkie. Wszystkie te historie są tak podobne do siebie.... Nie byłam tu sama....to tylko forum. A.

Gość gość
8.38 no to idz stad po co jeszcze wchodzisz? zle ci to po prostu juz tu nie wchodz. a nie wylewasz zale. liczysz na pocieszenie czy co?

Gość gość
8.49 Nie nie liczę na pocieszenie. Po prostu tak napisałam bo ostatnio dużo tu jest złośliwości*A

Gość cyferka xxxx
Zawsze są Tu złośliwości, po postu ignoruj takie wpisy. Nie daj się oceniać to Twoja sprawa co piszesz i jak żyjesz.

W sumie hmm sama jestem złośliwa :D no cóż osoby samotne tak mają są zgorzkniałe i złośliwe ale do tego już wszyscy się przyzwyczaili ;)

Gość Z Kasia
Witaj Gościu 00.21 Lubisz czytać moje posty, to sympatycznie. Choć nie udzielam się znacząco. Czasem czytam, ale coraz mniej. Nie odnajduję się już tutaj. Chyba jednak jestem kobietą starszej daty, bo daleko mi do przemyśleń tu przedstawianych. Nie rozumiem, co można podziwiać w mojej historii, ale może mi powiesz :-) Nie wiem, czy z nim jest problem. Pewnie nie. Najprawdopodobniej to ja dołączyłam do grona naiwnych pacjentek w nim zakochanych. Najgorsze jest to, że uwierzyłam, że było to z wzajemnością. Tak, to prawda, że minęło kilka lat, ale z każdym rokiem byłam w innym miejscu, zawsze do przodu. I być może jestem teraz tematem rozmów w jego gronie i śmieje się nie tylko on. Nie wiem, czy byłby do tego zdolny. Nie mogę tracić więcej siebie na analizowanie tego, czego i tak się nigdy nie dowiem. Ważne jest to, że teraz go tu ze mną nie ma. To się liczy. Takiego właśnie dokonał wyboru. Czego oczekuję? Od niego niczego. Wszystko, na co było go stać już dostałam. Oczywiście, byłabym szczęśliwa, gdyby było inaczej, bo wciąż jest w moim sercu. ALe już raz się przeliczyłam. Drugi raz na to nie pozwolę. Jedyne oczekiwania mam wobec siebie i czasu. Będzie dobrze. A na pewno lepiej.

Gość gość
Dziękuje za piękna muzykę na dzień dobry. Julia

Gość gość
jak Wam mija dzień panowie zakochani w pacjentkach ?

Gość gość
To była dla Ciebie głupia dziecinna zabawa!Śmiej się ...nie rozymumiem tylko po co? Chciałeś się dowartościować...?

Gość gość
I znowu się zaczyna Przestańcie!!!! *A

Gość gość
Chyba w twojej głowie się zaczyna, bo sorry ale ja nie zuważyłam żeby coś się zaczynało.

Gość gość
Któryś z lekarzy się odwazyl w końcu?

Gość gość
A co słychać u naszego Rodzynka? ;-p Wciąż tak tęskni?

Gość gość
16.48 Acha OK. Ciesze się bardzo, że tylko w mojej głowie Uff bo już myślałam że będzie tak jak wczoraj*A

Gość gość
17.53 A który to???

Gość gość
Ten co pisał do Julki

Gość gość
Wczoraj czy kiedy jeden napisał ze tęskni za pacjentka ale nic więcej nie napisał

Gość gość
Widocznie uznał, że tyle wystarczy*

Gość gość
Muzyczka na koniec :)

Gość gość
od rana przy kawusi tęsknicie? :)

Gość gość
Pudło.Chciałybyście.. ?

Gość gość
Ten od Julki się odkochał ,łapie dystans i unika.

Gość gość
8.25 żart dnia :b dobre

Gość gość
nikogo nie ma wszyscy zajeci

Gość gość
Biedna Julka się załamie pewnie ze jej lekarz juz jej nie kocha