Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham moja pacjentke restart

Polecane posty

Gość gość
18.26 To przykre co piszesz*Jeżeli tak uważasz to po co tu jesteś i to czytasz???

Gość gość
18:33 dobrze :).

Gość gość
18.33 "czytasz" to za duze okreslenie, pare linijek i wiem że jestem z niedowartosciowanymi, niedojrzałymi emocjonalnie babskami :O Sorry taka prawda. Wzdychacie jak jakieś10 latki az żal to czytać :O

Gość gość
18:42 nie wszyscy wydechaja. Lubimy tu czasami pisać, marudzić. Safi

Gość gość
Chciałam tylko aby ktoś mnie szczerze kochał. Safi.

Gość gość
18.42 Nie oceniaj jak nie znasz i nie chcesz być sam oceniony.

Gość gość
19.04 Same sobie wystawiacie ocenę tymi wypocinami rodem z pierwszej klasy szkoły postawowej. Zenada, że kobiety mają tak nasrane do garów :O

Gość gość
19.07 Dobrze, ale już nie poniżaj więcej. Napisałeś o już wszystko jest jasne *więcej nie trzeba

Gość cyferka xxxx
19:07 że co?!

Wróżka Beata zaraz ja Ci powróżę :D Twój amorek dziś znalazł inną :P pije z nią winko i ogląda "Przeminęło z wiatrem" a Ty no cóż widzę tylko czarnego kota :D

Gość gość
19.07 Może i dobrze że napisałeś. Wysłałeś na mnie kubeł zimnej wody*

Gość gość
dziś 17.12 Nie*Czy ty mną się bawisz??? xxx nadal mnie to nie przekonało,ale to bez znaczenia bo zapewne nie o mnie chodzi. xxxxx Nikim się nie bawię,nie pisze tu,czasem tz. tak raz na dwa trzy tygodnie coś tu poczytam. pozdrawiam, miłego wieczoru dla wszystkich

Gość gość
17.12 nie bawię się - nawet nie wiem czy to Ty?

Gość gość
Dziś tez tęsknie za nim. Julia

Gość gość
19.07 mie mogę wyjść z podziwu jak można być aż tak zgorzkniałym i dwulicowym jednocześnie.W d***e to mam miernoto intelektualna.Zdumiewające że zadałeś sobie tyle trudu i czytałeś również moje posty.Ciśnie się tylko jedno -Hipokryta!!!!

Gość gość
Beatko widziałaś co ta Cyferka napisała. Nie przejmuj się kochana kot będzie wierniejszy ;) Cyferko bo zaraz ja Ci powróże.... :P

Gość gość
Ko bietki, kobietki , dzisiaj pierwszy raz czytakan ten watek i rece opadaja. Otoz zachwujecie sie jak nastolatki, ktore marza o aktorach, muzykach albo panach w sultannach. Czyli o mezczyznach niedostepnych. I to dla was widocznie jest wazne, wzdychac do idoli wiedzac, ze pozostanie to w sferze marzen niespelnionych. Man brata i kuzyna lekarza. Opowiadaja czasem o pacjetkach albo o personelu medycznym, ktory robi do nich " piekne oczy". Zyjcie dalej niespelnionymi marzeniami albo obudzcie sie. Zaden lekarz nie zakocha sie w pacjentce, ktora jest "prosta dziewczyna". Odpowiednie dziewczyna poznaja juz na studiach albo w pracy, w kazdym razie nigdy ponizej wlasnego poziomu intelektualnego i socjalnego. Do pacjentek sa mili, z racji zawodu, nic poza tym. Sprobujcie zyc w realnym swiecie, wszystko inne to strata czasu.

Gość gość
19.35 "(...) zapewne nie o mnie chodzi" Kogo szukasz?

Gość gość
Brawo brawo i po co to było??? Mam nadzieję że miałeś dobra zabawę. Pa

Gość gośćWróżka Beata
Cyferko :) ja jestem bardzo tolerancyjna nie jestem staroświecka :) nie lubię któw mam nadzieję że mu to winko smakuje i że jest magia- tego mu życzę i Tobie kochana cyferko

Gość gość
mam w d***e jego dobrą czy złą zabawę, nie chcę go znać ani o nim kiedykolwiek cokolwiek słyszeć!

Gość gość
dziś 17.12 nie bawię się - nawet nie wiem czy to Ty? xxxx jasne ja też nie wiem.

Gość gość
19.52 śmiało.

Gość gość
19.56 Ha, ha, ha... Właśnie pkazałaś, że brak ci klasy. Żałosna jesteś. Obrażasz Wszystkich i odbierasz nadzieję, bo żaden lekarz cię nie zechciał. Nawet tytuły ci nie pomogą, bo ociekasz jadem jak paskudna ropucha!!!

Gość gość
19.56 samo sedno.

Gość gość
20.08 wy musicie naprawdę się przebadać!

Gość gość
Cyferko otwórz oczy,chyba masz problem z czytaniem. Musisz koniecznie iść do okulisty!!! Twoj lekarz dzisiaj Cię kocha, ale jak będziesz źle mówił o jej przyjaciółce to się pogniewam... Wszystko zależy tylko od Ciebie jak się potoczy*:P ;)

Gość gość
Ja nigdy nigdy się nikim nie bawiłam *

Gość gośćWróżka Beata
Od miłości do nienawiści jest krótka droga panowie lekarze...Po co to było jesteście na lepszym poziomie? A jaki poziom teraz zareprezentowaliście? Nie bierzecie za te osoby odpiwiedzialności .Ktoś może być słabszy psychicznie i weźmie to głeboko do siebie .Sumienia nie macie Julki cyferki .To jest podłe ! To jest takie odreagowanie . Zostańcie sobie i piszcie oboje do siebie to wam najlepiej wychodzi.

Gość gość
Jesteś żałosny .