Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham moja pacjentke restart

Polecane posty

Gość gość
10:49 jest dla Ciferko? :) Safi.

Gość gość
10:55 To ty idzie. Nie lubię kłamstw i oszukiwać kogoś, uważaj w życiu istnieje prawo powrotu, Płacisz drogo za to co robisz źle. Safi.

Gość gość
10.56 Tak. Ale to już nie ważne. Kolejny raz mnie pogoniła. Następnego nie będzie. Mogę teraz iść do przodu i nie oglądać się za siebie. A Ty dziewczyno masz dziwne poglądy. Przesiąknięta jesteś nienawiścią. W sumie to Twój światopogląd.

Gość gość
Ciferko nie bądź z nim tak zła, biedactwo! Nie jestem pełen nienawiści, po prostu nie lubię złych rzeczy. Romanse z żonatym lub mężatką nie przynosi nic dobrego. I dlatego istnieje rozwodu, nikt nie jest zmuszony żyć z kimś które nie kocha, ale nikt nie ma prawo oszukiwać drugiego człowieka. Safi.

Gość cyferka xxxx
Ale o czym ja mam rozmawiać , ot proste napisz smsa numer znasz.

Gość gość
Safi przestań już kaleczyć na sile język polski żeby pokazać że nie jesteś stąd, bo jakoś na początku nie pisałaś tak jak teraz. Pisałaś normalnie tylko z bykami a teraz nagle zpomniałaś . Kogo oszukujesz i po co ?

Gość gość
Ciferko a może jest, On chyba bardzo Cię lubię. A ty Panie doktor napisz ten SMS do niej ile to kosztuje? Możesz masz okazję poczuć się szczęśliwym. Safi.

Gość gość
ZOBACZCIE WPIS SAFI dawniej ss, z tamtego tematu. Jakoś wtedy POTRAFIŁAŚ pisać po polsku, a teraz nie??? "SS 17 2018.09.21 Chodzi o miłość. Spróbuj stracić ten "strach "i mieć inicjatywę jako mężczyzny, ona może na to czeka. W przeciwnym razie możesz stracić szansę na szczęście z kobietą którą kochasz. Właśnie straciłam mojego lekarza, którego kocham i jest dla mnie jak słoneczko.... tylko dlatego, że zmęczyłam się czekaniem na jego inicjatywę. Chociaż wiemy, że się kochamy. Pozostaje tylko płacz."

Gość gość
SS 17 2018.09.22 Byłam bardzo zmęczona tak wieloma wizytami, komplementami i nic. Przed wizytą modliłam się do Boga i powiedziałam: jeśli musimy zostać razem, będziemy wyjaśnimy to dziś w przeciwnym razie jestem zdeterminowana tam nie wrócić i zakończyć to wszystko. Podczas wizyty i w trakcie rozmowy mówi trochę zły : Widzę wszystko co robisz, obserwuje Ci śmiałam się i mówiłam: myślę że chyba zakochałeś się we mnie ...zapadła cisza przez kilka sekund pyta mnie : należało sprawdzić czy ta miłość jest odwzajemniona? ...tego dnia widziałam najpiękniejszy uśmiech w moim życiu, kiedy powiedziałam "Tak "."

Gość gość
Wg mnie pisze z telefonu albo niechlujnie na klawiaturze i zjada albo przekreca koncówki. Albo robi sobie jaja, albo podbija tematy dla kafe, bo widać wyraźnie, że nie pisała kiedyś tak jak teraz :o I jak to wytłumaczysz Safi ? Co chwilę zmienia wersje i lekarzy , chyba juz sama sie pogubiła co pisała i o którym lekarzu.ma z was ubaw.

Gość gość
"SS 17 2018.09.22 Musisz być pewna ze jest z Tobą zainteresowany. Nie widziałam go od dawna, miałam jechac do miasta i prosiłam o szczęście aby mnie dzisiaj spotkało bardzo chciałem go zobaczyć, pojechałam z samochodem trochę i kogo widzę? " ON",Złożyłam tę prośbę 4 razy i za każdym razem go widziałam, w To nie jest wyobraźnia, ale siła miłosci i ludzka natura. Powodzenia!"

Gość gość
"SS 17 2018.09.23 Krótko mówiąc, zrobiłam pierszy krok. Pocałowałam go, to był skradziony pocałunek usmiech.gif fajne było! ale to wszystko minęło, ostatnio pożegnaliśmy się i nie wrócę już tam. Zmęczyła mnie walka między kotem i myszą. Zdecidowanie preferuję mężczyzn silnych, zdecydowanych i dominujących, którzy wiedzą, czego chcą. To oni muszą biegać za mną, a nie odwrotnie"

Gość gość
SS 17 2018.09.23 każdy ma swój wybór. Obawiałam się też że mogę go stracić jako lekarza i ogólne ale szczerze mówiąc, nie chcę nawet go więcej widzieć. Do gosciu D. Najwyraźniej nie jesteś pewnna jego uczuć, więc lepiej poczekaj. Są sytuacje które osiągają poziom rozpaczy. Ja nie umiem czekać w nieskończoność. Zgłoś SS 17 2018.09.23 Nie możemy być razem po prostu. On jest zbyt zajety nie ma czasu dla mnie a ja ciągle jestem chora.

Gość gość
SS 17 2018.09.23 Do gosciu D- może jest zmęczony lub już znalazł inną. Jak mówiłam przed "Kto nie ryzykuje, ten nie pije szampana". Zaryzykowałam i czułam się świetnie usmiech.gif całując i czując usta mojej miłości, pocałował mnie z taką euforią i miłością. Wiem i czuję że będziemy razem to wszystko kwestia czasu.

Gość gość
SS 17 2018.09.24 Gosc D: To ci dwaj gynecolodzy lubili co widzieli usmiech.gif . Znam lekarzy bardzo dobrze ponad 20 lat kontaktu, nie tylko jako pacjentka , spotykałam się już z lekarzami sporadycznie, jako współpracownica itp... Wydaje mi się że mam szczęście z mężczyznami w tym zawodzie i nigdy nie lubiłam żadnego z nich z wyjątkiem mojego obecnego lekarza. Są tam aby nas leczyć a nie zachowywac sie jak dżentelmen.

Gość gość
Cyferko już nie będzie smsa żadnego!!! Ostatnio wysłałem pod Twój nr. tel. I co zrobiłaś??? A tamto tak to nazywasz. Proszę Cię.....Bawiłaś się mną od samego początk, ale to moja wina za naiwność się płaci. Nie nie jestem zły :( To nic mimo tego życzę Ci wszystkiego dobrego. Miłego dnia :)

Gość gość
Może zablokowała Cię i Twoje smsy nie dochodzą :)

Gość gość
Cyferko dostałas ostatnio jakiegos smsa od niego?

Gość gość
do ginekologa z 3 dzieci: Zadzwoń do mnie albo napisz.Usycham z tęsknoty jak kwiat bez wody .:(

Gość gość
To był początek września. Nie ważne nie fatyguj się. Wszystko zostało wyjaśnione. I o to mi chodziło. Więcej nie trzeba wszystko już powiedziałaś co miałaś powiedzieć. Pa kotuś:)

Gość gość
Ciferko proszę powiedz czy napisałaś ten SMS czy nie? to bardzo ważne! Powiem Ci dlaczego. Safi.

Gość gość
Przestań kopiować teksty od ss17. Myślę że ją nienawidzisz, ciekawa dlaczego? Safi.

Gość gość
do ginekologa z 3 dzieci: Nie chcę rozwalać naszych światów,chcę tylko poznawać Cię,wspierać, rozmawiać.Nadawaliśmy na tych samych falach i musiałam hamować żeby nie rozpłynać się przy Tobie. Pewnie nieraz widziałeś brak uśmiechu to własne przez to. Pilnowałam sie przy Tobie. Ale i tak pewnie widzialeś ten maślany wzrok.

Gość gość
do ginekologa z 3 dzieci: moim największym marzeniem zwiazanym z Toba,jest usiąść przy stole,wypić kawę, pośmiać się i na koniec ogrzać dłoń w Twojej dłoni.

Gość gość
Czy zastanowiłabyś że ss17 może nie jest ja? czy masz mózg do myślenia? Safi.

Gość gość
co Ty na to ?

Gość gość
wszyscy wiedzą, że ss17=safi :D

Gość cyferka xxxx
13:16 No pa :D Safi ktoś albo mnie pomylił z kimś albo chce mnie rozbawić.