Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham moja pacjentke restart

Polecane posty

Gość gość
Nie mam powodów, żeby Jej nienawidziec. Nic mi nie zrobiła. To się nazywa życie....Życzę Jej jak najlepiej, a przede wszystkim szczęścia w miłości :)

Tylko wpis o 08:02 się zgadza reszta to nie wiem co i kto Safi dla mnie to nie jest bardzo ważne. I wogóle to był głupi pomysł potwierdzić ze to do mnie.

Gość gość
Ciferko być może . Mam do was pytanie : czy wasz lekarz mają zwyczaj życzyć wam "wszystkiego dobrego"?

Gość gość
Co tzn: Chodz do mnie - Już lecę - Naprawdę kochanie-Dobrze się czujesz - hehe. Boli mnie ząb - Do dentysty - Już byłam. Co robisz-Oglądam Twoje zdjęcia -Jeszcze Ci się nie znudziło - Nie-Haha mi by się znudziło- A mi nie ???

Gość gość
Zapamiętana rozmowa pewnie.

Gość gość
Cyferko to ta rozmowa którą on tutaj przytoczyl o 8.02 się zgadza ??? Tak rozmawialiscie?

Gość gość
Safi to 1) Ukrainka albo 2) ktoś se jaja robi :P

Gość gość
a w ogole kilka osob pisze jako safi to wytwor zbiorowy

Gość gość
czy ten lekarz co wczoraj pisal i dzisiaj to ten sam?

Gość gość
16:28 Kobieto zajmij się swoim lekarzem nie tym kim ja jestem. Brakuje trzeciej opcji; 3) analfabeta- to jest prawdziwa opcja. Safi.

Gość gość
Fight or flight, widocznie Twoj strach jest silniejszy. Jestesmy tylko ludzmi, nie wyrzucaj tego sobie, nie mam za zle. Spij spokojny, cisza to jedyne i najlepsze co moge Ci w tej sytuacji dac.

Gość gość
Safi to jakaś ściema, po tym ostatnim wpisie jestem tego pewien

Gość gość
No to się porobiło. Cyferka chyba wie lepiej czy to jej lekarz. Jak mówi, że nie to tak musi być :). Powiem tak Tu i tak nic nie zostanie wyjaśnione takie miejsce. Hmm w Realu myślę, że też nie. Widać po Tobie Cyferko, że nie chcesz :D Alicja

Gość gość
"Wszystkiego dobrego" wynika z życzliwości. Nawet ostatnio mój lekarz tak mmie pożegnał.

Gość gość
Alicja, powiem tak... polać Ci! :D

Gość gość
14.16 dla mnie to za dużo .Dałam Ci ostatatnio tyle znaków ,a ty umyleś ręce.Jak myślisz jak ja się czuję.. ?Nic dla Ciebie nie znaczę.., że Cię tu szukałam i wiem.Wiem wszystko.Nie szukam miłości bo moja jest jedna jedyna do Ciebie .Nic nie zrobisz bo się boisz czego? Mnie? Że Cię wydam - nigdy tego nie zrobię bo Cię kocham.Myślisz ,że jestem zimna .Chcę znów taka być ale przy Tobie nie potrafię.Targają mna takie emocje i boli mnie to że się mnie wypierasz, a ja tyle Ci dałam znaków.Chciałabym być dla Ciebie niewidzialna.Rozważam różne opcje łącznie z odejściem.Wiesz jak się czuje kiedy mnie sprawdzasz czy to Ja? A potem wychodzi że to nie Ja.To mnie dobija i to miejsce również Julia

Gość gość
17.43 Nie nie lubię alkoholu hmm chyba, że to wino to jeszcze wypije :D. Alicja

Gość cyferka xxxx
O! winko ja też lubię :P

14:48 ehhh ciężko wyjaśnić to co on napisał, nie da się bez dopisania reszty a ja jej nie dopisze więc koniec tematu. Wogóle to nie powinno być na forum.

A po drugie nic więcej nie napiszę na ten temat bo nie chce dawać nadziei dziewczyną które jednak liczą że ten ich jedyny wymarzony lekarz tu wejdzie, lubię sobie z Wami gadać a on nie potrafił odpowiedzieć na moje pytanie więc traktuję to dalej jako zbieg okoliczności :)

Albo mi się zdaje albo jest tu 3 lekarzy, żaden się nie podpisuje i każdy rozmawia o czym innym? wczoraj z małą coś dodawali Julia Ty z innym rozmawiałaś i ten z 08:02 i nikt nie wie z którym rozmawia hahaha :D

Gość gość
Ja nie biorę żadnego pod uwagę. Nie nie jestem głupia żeby się nabrać. Znam styl pisania hmmm no mojego lekarz:D. Cyferko mój mi też nie odpowiedział na pytanie. Sama sobie na nie odpowiedziałm:) Alicja

Gość gość
Zostaly 2 tygodnie i temat sam sie skonczy :)

Gość gość
kobiety ale wy macie niskie poczucie wartosci, wchodzicie w zad pseudo doktorkom

Gość gość
zgadzam sie

Gość Z Kasia
Dziewczyny! Opamiętajcie się, proszę. Nie ma tu żadnego lekarza. Dlaczego dajecie sobie robić taki śmietnik z głowy?

Gość gość
Buuu! Safi.

Gość gość
Dla mnie temat już się skończył. Alicja

Gość Z Kasia
Alu, na czym w Ciebie stanęło?