Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham moja pacjentke restart

Polecane posty

Gość gość
Umnie też nie i nie ruszy. Już nie długo wizyta a ja dalej nie wiem czy jechać. Wstyd mi i tyle . Alicja

Gość gość
Cyferko, ale skąd ktoś znałby Wasze rozmowy? Chyba nie sądzisz, że Twój lekarz to rozniósł? Może ktoś podsłuchiwał? Julia

Gość gość
Padam ze śmiechu ;D o co chodzi??

Gość gość
Krzysiek ? Jaką ma specjalizację :D

Gość gość
Cyferko to z dwoma świrujesz ??? Nie musisz odpowiadać ...

Gość gość
Cyferko ależ ty masz powodzenie chyba to nie pierwszy...

Gość gość
Porobiło się.Cyferko nie daj sobie nic wmawiać.Ale nie ładnie z Twojej strony ,że sie nie pochwaliłaś .

Gość gość
O co tu chodzi? Ktoś mi wytłumaczy? Julia

Nie mam zielonego pojęcia o co chodzi :D Krzysiu to nie ja, musisz szukać dalej. Julcia, nie wiem kto co i jak i nie wiem jak to zinterpretować.

Gość gość
No nie bądz taka .Jaki on jest?? Zdradź troszeczkę plisek :)

Alicja, idź na wizytę ! Julia od wczoraj niby mój lekarz występuje w kilku osobach i któraś z tych osób opisuje realne sytuacje i nie wiem co o tym myśleć :D

Gość gość
Jakiś Matrix, albo światy równoległe się nałożyły. ha ha ;) Ty szczęściaro, Ciebie chce 3, a mnie żaden. Julia

Gość gość
Nie bierz tego do siebie. Być może zbieg oklicznosci. Sama nie wiem co myśleć hmmm. Dziwne to było. Nie wiem jeszcze się zastanawiam decyzja nie jest łatwa. Alicja

No cóż ja ich nie chce :] Alicja, dlaczego? Boisz się tego co może się wydarzyć czy tego że nic się nie stanie?

Gość gość
Cyferko nie boję się ani tego ani tego. Poza tym ja wiem, że nic się nie wydarzy . Po prostu jest mi wstyd i tyle. Głupio wszystko hmm wyszło. Alicja

Gość cyferka xxxx
Alicja, nie masz się czego wstydzić, idź tam i normalnie się zachowuj jak zawsze :P

Gość gość
Do lekarza, co czeka na telefon pacjentki. Podaj prosze dwie ostatnie cyfry tego numeru, musze miec pewnosc, bo juz nie wiadomo kto jest kim.

Gość gość
Jak wyszło głupio??

Gość gość
Nie Cyferko chyba lepiej będzie jak nie pójdę. Na pewno będzie się ze mnie śmiał :( . Alicja

Gość gość
Jestem w szoku

Gość gość
Nie szukaj mnie więcej. Nigdy więcej Ci nie zufam*

Gość gość
zacina

Gość gość
Do osoby, ktora prosi o ostatni odzew, wpis z 8.35. Czy jestes tym, ktory szuka od konca sierpnia? Bo ja juz tez zglupialam, juz nic nie jest oczywiste. Strasznie namotane, ale wiedz jedno, ani przez chwile sie nie bawilam. To co bierzesz za gierki, manipulacje, to specyfika tego miejsca. Jesli rowniez moje proby umowienia sie na wizyte odebrales w ten sposob... To bylo zielone swiatlo ode mnie, przeciez kobieta nie moze byc zbyt oczywista. W kazdym razie moja suma dd.mm.rrrr to 65, Twojej nie znam. Nie pisalam tu pod innymi nickami, nie podszywalam sie pod nikogo, nie rozmawialismy tutaj. Moje intencje sa czyste, ale jestem tym juz zmeczona.

Gość gość
8.09 to Ty już jesteś starsza babka. A on jest jeszcze starszy od Ciebie, czy młodszy ?

Gość cyferka xxxx
Alicja, jak będzie się śmiał to świadczy tylko o tym jakim jest człowiekiem jak nie pójdziesz to się nie przekonasz.

Gość gość
Prawdziwy mężczyzna nie traktuje kobiety jak zabawkę a ja nią byłam. Che żebyś wiedział, że źle myślisz, mylisz się co do mnie....A ja myliłam się co do Ciebie. Zastanawiam się skąd ta nienawiść do mnie bo jak to inaczej nazwać. To uczucie jest mi obce w stosunku do Ciebie. Już więcej się nie zobaczymy. Bądź szczęśliwy. *

Gość gość
Do osoby z 08.22 - rozbawilas mnie ta starsza babka, ale chyba pora zaczac sie przyzwyczajac. Starszy. Widze jednak niemale klopoty z zaufaniem. Glowa muru nie przebijesz.