Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham moja pacjentke restart

Polecane posty

Gość gość
Ja nie stety Julia nie znam :P. A i lepiej żebym nie śpiewała. Ooo będę wam brawo biła ;) Alicja

Gość gość
dzisiaj 10.42 Jesteś pewny, że ma do Ciebie numer telefonu? Na przykład mój lekarz nie ma podanego numeru na pieczątce. Poza tym uważam, że pierwszy krok należy do mężczyzny...

Gość gość
I co Ci Cyferko odpowiedział jak go się zapytałaś. Alicja

Gość cyferka xxxx
Ja mu powiedziałam a nie zapytałam. Nic nie powiedział :(

Gość gość
14:28 możemy zrobić parę, Ty grasz a ja śpiewam, też mogę grać ale na fortepianie :). Ta piosenka jest moja "Gdybym miał gitarę ". Safi.

Gość gość
65- brawo Ty !!! Nie czaj się tęsknię :( smutno mi strasznie

Gość gość
Acha to tak jak umnie. Tylko z tym że on potem coś napomknoł że coś czuję. Hymmm a może źle go zrozumiałam i sobie coś uroiłam. Pewnie tak. I Dlatego tak się zachował jak się zachował. No cóż bywa głupota nie boli :( Alicja

Gość Z Kasia
Cyferko - pewnie, że najlepiej zapytać, ale nie najprościej. Jednak to nie powinno wyglądać w ten sposób. (Mi nawet trudno było wydukac cokolwiek, jak mnie przycisnął do muru, a i tak uwierało moją kobiecą dumę). Powiedziałaś, że go kochasz - pewnie na zasadzie dziękuję, kocham Pana jest Pan cudny, bo mnie Pan uzdrowił? :-) Alu, idź na wizytę. Zdrowie jest ważne. A jeśli uważasz, że on Ciebie odrzucił, to przeżyjesz to i będziesz silniejsza. Tylko błędem będzie, gdy uciekniesz od niego i od problemu. Tak się spraw nie zostawia. Nie chodzi o to, abyś poszła do niego i oczekiwała wyjaśnień. Nie, nie potrzebujesz ich. Tylko sprawa będzie zamknięta bez powrotu, kiedy spojrzysz mu w oczy i będziesz szczerze obojętna. Tylko ja nie wiem, czy nie pomyliłam historii. Kiedyś pisałaś więcej.

Gość gość
Z Kasią czasami lepiej jest uciec. Sprawa dla mnie jest już zakończona. Już nigdy temu Panu nie spojrzę w oczy. Raz się zapomniałam :O Alicja

Gość gość
14.28 Tą gitarą mnie przekonałeś. ;) Tylko się zastanawiam, dlaczego akurat ze mną? To co nucimy coś pielgrzymkowego? Ktoś coś znajdzie? Jakąś nutę? Julia

Gość Z Kasia
Alu, ja mam podobną sytuację. Normalnie spojrzysz mu w oczy. Pytanie, jak on spojrzy Tobie?

Gość gość
Tylko nie wiem, czy takie grzeszne dziewczynki, jak ja mogą chodzić na pielgrzymki? Julia

Gość gość
Julia żebyś potem nie płakała jak zawróci Ci w głowie a potem rzuci. Będziemy musiały cię wtedy pocieszać. Alicja

Gość Z Kasia
Alu, musisz zmierzyć się ze swoimi emocjami. Inaczej nie pokochasz innego. Gdy uciekniesz wówczas, być może spotkasz swojego lekarza kiedyś przypadkiem i wszystko wróci. Nie jest łatwo, ale jest do wykonania. Czas i jeszcze raz czas. Tylko musisz mieć tą pewność, że on naprawdę Ciebie nie chce. Czy jesteś pewna?

Gość gość
Mój lekarz też nie ma na pieczątce nr tel., ale sam mi go wręczył, a nie każdej daje. Czuję się jak wybraniec losu. haha ;) Julia

Gość Z Kasia
Cyferko, więc opowiedz o tym pamiętnym dniu, kiedy powiedziałaś, że go kochasz :-) hmm chyba, że wyraziłaś swoje uczucia w innej formie? A może pocałowałaś go jak Safi swojego doktora :p Czasem jak czytam posty czuję zażenowanie:D A jaka była reakcja?

Gość gość
Bo mi wpadłaś w oczka :D

Gość gość
15.24 Która to Ci tak wpadła w oczka? ;) Julia

Gość gość
Zakochałem się w Juli !

Gość gość
15.15 Alu, on już mi zawrócił w głowie. Już chyba gorzej nie będzie. Julia

Gość gość
gość dziś Zakochałem się w Juli ! xxx No ja nie mogę, padłam. haha Czy jest na sali lekarz, bo potrzebuję masażu serca. Julia