Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham moja pacjentke restart

Polecane posty

Gość Z Kasia
Cyferko Tak, jak piszesz.

Gość Z Kasia
Podsumowując: Cyferko, Alu, Safi, Julcia idziecie na pielgrzymkę pomodlić się, aby moj lekarz był dla mnie naturalnie obojętny, normalny, jak inni :-) Ja będę za Was trzymać kciuki, aby Wam się udało spełnić Wasze marzenia :-)

Gość gość
@16:16 A tymczasem nie odpowiedziales na zadna z moich prosb. Nie potwierdziles ani nie zaprzeczyles niczemu, 65 i mala to troche za malo, zebym wiedziala, ze jestes ta osoba. Widziales, jak latwo sie pomylic, ja nie poznalam kiedy to byles Ty, a Ty widzisz mnie w co 3 piszacej :D. Ostatnie dwie cyfry.

Gość gośćWróżka Beatka
Dziewczyny zostawcie to co was boli Tu .Po co się dręczyć,zadawać zbędne pytania.Skoro jest tutaj fajna grupka ,która lubi sobie czasem podogryzać,posiedzieć to nie psujcie tego ;) czasami pewne rzeczy lepiej jest przemilczeć.

Gość gość
Boję się cokolwiek napisać bo zaraz to będzie źle odebrane :) Chciałbym realnie na to wszystko spojrzeć i rozwiać wszystkie wątpliwości.Jeśli kryje się jakieś uczucie to tego nie zatrzymamy .Możemy się tylko oszukiwać .Gdybym miał możliwość rozmowy z nią bez ,,maski " nie pytałbym o nic .Czy była tu i czy mnie szukała.W realnym świecie każdy z nas ma czystą kartę bez zbędnego balastu jakim jest ten temat.

Gość gość
18.10 A nie możesz się odważyć realnie? Może spróbuj ja jakoś podgadac. Macie kontakt? Julia

Gość gość
Julio mam ale jestem tchórzem. Byłem bardzo długo zimny , chciałem i nie chciałem rozwinąć tą znajomość bo jak każdy boję się odrzucenia:( Jestem szawsze ostrożny i lubię wiedzieć na czym stoję.Ona jest poprostu sobą nikogo nie udaje w realnym świecie - za to ja podziwiam.Przybieramy różne pozy i oddalamy się od siebie.Chciałbym się w nią wtulić i tylko tyle albo aż tyle.Odkąd ją poznałem zaczołem się uśmiechać :) jakoś mi zawsze przy niej lżej.Oststnio byłem bardzo dla niej oschły ,a to dlatego że mimo moich prób odtrącała mnie a ja jej tu szukałem - wiem to głupie :(

Gość gość
18.36 doskonale Cię rozumiem. Mam tak samo. Marże o tym żeby się w niego wtulić i ma sama myślnik tym robi mi się ciepło i się rozpływam. Działa na mnie jak znieczulenie, przy nim zawsze czułam się bezpieczna i to co bolało przedstawiało bolec. My nie mamy teraz kontaktu już prawie od roku. Widziałam go niedawno, ale udałam, ze nie widzę. Nie byliśmy sami i nie chciałam się zbłaźnić. Czuje się jakbym stała pod jakimś murem i nie mogła go rozbić. Pamietam, jak mnie zaczepiał tak miło i fajnie poza gabinetem. Pamietam, ze gdy spotkałam go rano, to potem miałam dobry humor przez cały dzień. Nie wiem co Ci doradzić, bo sama jestem w dziwnej sytuacji. Wiem jedno, ze gdyby się odważył, to nigdy by to nie wyszło na zewnątrz. Szanuje go i chce tylko jego dobra. Julia

Gość gość
20:04 jesteś wolny? Safi.

Gość gość
Tak jestem ;)

Gość gość
Dzisiaj jestem wolny haha :P

Gość gość
Jesteś czy dziś jesteś? Safi.

Gość gość
Hymmm twoje zdrowie kochana Safi.

Gość gość
Jesteś wolny, myślę że też młody? Safi.

Gość gość
Dzisiaj jestem ;) ups za dużo winka haha;) :D

Gość gość
Mogę pożyczyć na kilka godzin? Safi.

Gość gość
A co Safi szukasz nowego doktora. To nic z tego jesteś zbyt agresywna wolę delikatne i miłe :P

Gość gość Natalia
Oglądacie the Voice od Poland? Mam ciary.....

Gość gość
Dziewczyny nie wiem jak wy ale ja się bawię świetnie :D Alicja

Gość gość
Xcvhg

Gość gość
I tyle, pomoglam na ile umialam, jesli to on, to nie powinien miec zadnych watpliwosci. Ale ja chyba sie po prostu pomylilam. Nawet podanie 2 cyfr numeru to za wiele, pustej wiadomosci tez nie mozesz wyslac? Co ryzykujesz? Po tym jak ostatnio mnie potraktowales czuje sie jak natret i dlatego nie moge zadzwonic. Nigdy nie dzwonilam na ten numer z wizytowki zreszta, to ktos inny musial byc. I po co to wszystko, tylko smutek.

Gość gość
I po ca zdążysz gościu wyżej,przecież tu to niema

Gość gość
Ciferko: To część mojej osobowości, lubię zdominować wszystkich wokół mnie. Ale robię to, dla dobrego rozwoju dla wszystkich. Mam do tego dobrą głowę.Safi.

Gość gość
Nie szukam nikogo tylko pogadam. Dla miłości jestem bardzo słodka ;). Safi.

Gość gość
Ja jestem wolna i chce tylko wolny i młody. Oczywiście z poczuciem humoru. Mam czerwone usta i czarne oczy ;). Safi.

Gość gość
Ooo Safi zaczynasz mi się podobać to co pobajerujemy ;)

Gość gość
Hmmm Safi mój typ ty moja słodka dziewczynko:P

Gość gość
Dzisiaj mogę być Tylko Twój i jestem młody chyba tak mi się zdaje :D

Gość gość
Dlaczego nie? Safi.