Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham moja pacjentke restart

Polecane posty

Gość gość
Julio nie chcę ponaglać kochanie ,ale wiesz ze mną się nie będziesz nudzić ;) dużo podrużuję, jeżdżę na koncerty ...może nie katolickie ..Nie umiem gotować tzn nie lubię bedziemy się karmić miłością.:)

Gość gość
Wykropkowało mi *********le.ż.y Co mi to da Cyferko? Wóz albo przewóz. Chciałabym wiedzieć, czy to dla niego też coś znaczyło, czy jest taki dla każdej. Wyjaśnić, podać sobie rękę, przytulas na koniec i tyle. Czułabym się wtedy wreszcie wolna. Julia

Gość gość
Chyba dostałem kosza :)

Gość gość
Tak pocałowałam go. Lubię prowadzić, to ja zawsze zaczynam we wszystkich moich związkach. kocham dominować. Safi.

hmm Julia a co on wie to ja nie wiem, ostatnio zauważyłam że oni trochę inaczej odbierają to co my mówimy.

Gość gość
Julio ja też się męczę :( chciałbym wiedzieć na czym stoję.

Gość Z Kasia
Cyferko dałam radę. Tak, jest we mnie. Szczerze się zakochałam od pierwszego spotkania. Nie chciałam tego. Ale już jestem ma ziemi :-)

Gość gość
16.03 szkoda, że nie umiesz gotować, bo sorry, ale mi sama miłość nie wystarczy. Ja uwielbiam jeść i powinnam się już podpisywać gruba Jula, a nie Julia.

16:06 szukaj dalej ... napisz " jestem lekarzem szukam swojej pacjentki" zobaczysz co tu się będzie działo :D

Gość Z Kasia
Chciałabym aby on zachowywał się profesjonalnie. Żeby nie probowal wracać do tego tematu.

Gość gość
16.08 Cyferko, oni są z Marsa, a my z Wenus. Nie wiem co myśli mój doktorek, gdy coś jemu mówię. Czasem robiłam głupie aluzje, takie tam ukryte przekazy, ale on chyba nie łapał. 16.08 To może zadzwoń do niej? Napisz? Widać, że bardzo za nią tęsknisz i jest Ci ciężko. Może ona też tęskni? Julia

Gość gość
Alicja ma jasną sytuację .... Ja tu nic nie kumam.Męczymy się oboje.. Przytuliłbym Cię gdybym tylko mógł ,spojrzał głęboko w oczy :)

Gość Z Kasia
Tak. Byłam 3 razy. I tak, krąży wokół tego. A ja tego nie chcę. Niech nie patrzy mi w oczy. Nie mówi nic innego tylko sprawy medyczne i do domu. Tego chcę. Już wolę z nim żartować, choć on tego nie robił. Muszę widzieć obojętność i będzie ok.

Gość gość
Cyferka ma rację, napisz konkretnie kogo szukasz, może ona też tu zagląda? Julia

Gość gość
Raz mnie przytulił. A wiele razy czułam, że się czai i hamuje. Julia

Gość gość
Cyferko, ja nigdy do niego nie powiedziałam, że jest głupi. Bo nie jest. ;) Julia

Gość Z Kasia
Cyferko, dziękuję za próbę wsparcia, ale niestety. Nawet nie warto tego rozwijać. Na dzień dzisiejszy, nie liczy się, co on sobie myśli, bądź nie myśli. Liczę się ja. To ja zostałam sama z burzą emocji, która nota bene on mi zafundował i musiałam sobie radzić sama. Podjęłam decyzję, że będę się u niego leczyć- w końcu wizyta kontrolna raz w roku to nic wielkiego, a do tego właśnie zmierzam. Ale bardzo nie chcę sytuacji, która bedzie powodowala, że będę o nim znów rozmyslać. Nie chcę też niezręcznych uwag, pytań itp. Jestem gotowa być tylko jego pacjentką, jak gdyby nigdy nic się nie wydarzyło. I przenigdy nie chcę wracać do tematu. On zawsze potrafi mnie zaskoczyć i tego się boję.

Z Kasia, czyli ten temat jest dla Ciebie zakończony bo to rozsądne i tak chcesz, ale emocje i uczucia mówią coś innego.

Gość gość
Nie szukam nikogo na siłę i nie zmuszam.Przyzwyczailam się do pewnych rzeczy tu na kaffe.Zawsze się na koniec dostaje po d***e.To może lepej jak zamilknę na wieki.Zaraz przeczytam że jestem głupia, biedna i za mało inteligentna i że sobie coś ubzdurałam.Nie zadzwonie i nie napiszę bo jak Widać wszystko ląduje na kaffeteri.I jak można komuś zaufać