Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy coś z tego wyjdzie?

Polecane posty

Gość gość

Spotkałem się z koleżanką już 3 razy, ale mam wrażenie że spotkania te traktuje tylko jak spotkanie z kumplem. Dochodzi do tego że to ja muszę zawsze inicjowac kontakt, jestem zmieszany w tej sytuacji. Doradzcie co mam zrobić, próbować do skutku bo może coś z tego wyjść czy widząc jej brak zainteresowania odpuścić sobie (czego tak na dobrą sprawę jeszcze nie chce)

Gość gość
Możesz spróbować jeszcze kilka razy. Jeżeli nie będzie oczekiwanej reakcji to sobie odpuść. Przecież to nie może trwać wiecznie. Szkoda czasu. Poszukaj sobie takiej, która będzie czekała z niecierpliwością na spotkania z tobą.

Gość gość
Nie słuchaj bzdur te kilka razy to wypróbujesz na innych panienkach, i sobie znajdziesz fajną i taką co cie polubi.

Gość gość
powiedz jej ze planujesz sobie kupic nowa kurtke/sweter/spodnie i spytaj czy nie poszlaby z toba do galerii aby ci doradzic. Kobiety kochaja sklepy i napewno sie zgodzi. W trakcie spotkania a wlasciwie po zakupach spytaj czy jest glodna i zapros ja do jakiejs knajpki.

Gość gość
Właśnie dała mi do zrozumienia że jesteśmy tylko "kumplami" xd

Gość gość
No to nie marnuj dalej na nią czasu i energii. Rozglądaj się za taką która będzie ci przychylna w sprawach uczuciowych.

Gość gość
Noi dobrze przynajmniej czas oszedziles i pieniądze

Gość gość
Autorze, nie popełniaj mojego błędu. Daj sobie z nią spokój jak najszybciej. Rozejrzyj się. W około pełno fajnych dziewczyn. Ja straciłem rok uganiając się intensywnie za dziewczyną, która miała mnie gdzieś. Byłem ślepy gdyż miałem pecha zakochując się w niej bez wzajemności. Przez ten rok mogłem przeżyć piękne chwile z przychylną mi dziewczyną,a takie były w moim otoczeniu z tym, że nie zauważałem ich z powodu klap na oczach spowodowanych zakochaniem.