Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna  ania 1000

Depresja z powodu samotności

Polecane posty

Gość smutna  ania 1000

mam 32 lata, mieszaknie, prace...ale szczescia w milosci brak :( popadam juz w depresje z tej samotnosci...nie umiem zyć samej....widze bezsens zycia...wstawania......:(

Gość gośćowa
Ciężko cokolwiek odpisać nie znając więcej szczegółów. Problem może być w Tobie (np.wysokie mniemanie itp, wygórowane wymagania dotyczące drugiej połówki, uroda dla facetów też jest ważna są wzrokowcami, prędzej zwrócą uwagę na zadbaną kobietę niż szarą myszkę). Zacznij randkować przez internet i się umów kilka razy, nie zrażaj się po pierwszym zawodzie. Dasz radę. Zrób ze swojego życia arcydzieło i nigdy nie żałuj że czegoś nie zrobiłaś.

Gość smutna Ona100
jestem ladna , zadbana, podobam sie facetom i randkuje przez neta ale wlasnie ciagle trafiam na idiotów :( dlatego juz nie mam sily szukac :(

Gość gość
Wybieraj tych brzydszych. Oni z reguły są mniejszymi idiotami bo nie mają za wysokiego mniemania o sobie.

Gość gośćowa
to jedz na wakacje do hotelu dla singli, itaka ma taką opcje w swojej ofercie

Gość gość
Co za jeki. Zamiast biadolic to wez i szukaj, skoro facet to piorytet w zyciu. Znalezienie partnera to praca. A madrze wybrac to majstersztyk. Zamiast wiec jojczenia, bierz sie za robote. Sam na warzywniaku pewnie sie nie znajdzie. Ell.

Mieszkanie i praca to żadne zalety. Chyba że szukasz gołodupca na utrzymanie.