Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tęczowy Piątek

Polecane posty

Gość gość

Witam, rzadko tutaj piszę. Ale mam ogromną potrzebę napisania kliku słów do innych mam i ojców. Jestem mamą 17 latki, która jest lesbijką. Jest mądrą, wrażliwą, bardzo empatyczną osobą. Długo borykała się sama ze sobą, przeszła okres depresji i wielomiesięcznej terapii. Teraz jest lepiej. Pozwoliła sobie nawet na miłość i ma pierwszą w życiu dziewczynę! Jej rodzice również wiedzą o swojej córce prawdę. Po co to piszę? Bo moja córka choć nigdy nie epatowała swoją orientacją a nawet przez długi czas sama nie była jej pewna, była wyśmiewana za wygląd, za brak chłopaka, za inność !!! Ciągłe dokuczanie w szkole, wręcz agresywne i wulgarne! Dla młodej dziewczyny, która siebie szuka i szuka akceptacji to ogromny cios! Tak wielki, ze targnęła się na swoje życie! Wyobrażacie sobie, ze Wasze dziecko chce umrzeć, bo inne dzieci tak mu dokuczają??! Że jako rodzic nie ma z kim o tym rozmawiać, bo ani wychowawca ani szkolny pedagog nie rozumie tego i NIC z tym nie robi! A teraz, gdy już zmieniła szkole, ma wsparcie rodziny, sama jest ze sobą pogodzona i jest zakochana... słyszy w mediach i Internecie jak wielkim zagrożeniem jest dla pozostałej młodzieży, że jest zboczona, że zaraża innych .... że rodzice innych uczniów nią gardzą... że szkoły zmuszane są wycofać z Tęczowego Piątku bo dostają fale agresywnych komentarzy.... To ja jako matka czuję strach o moje dziecko! Boję się w jakim Państwie żyje! Nie chce specjalnego traktowania dla niej, ale chce by mogła żyć po swojemu! By mogła być szczęśliwa! Kocham moją córkę całym sercem, tak samo jak Wy swoje dzieci! Dlatego proszę byście dawali przykład i uczyli dzieci tolerancji i szacunku. W życzliwości wszystkim lepiej się żyje. pozdrawiam

Gość gość
Doskonale ciebie rozumiem. Mam homoseksualnego psa, który gwałci każdego samca, jaki mu się napatoczy. Mojemu psu jest na prawdę bardzo przykro, gdy właściciele gwałconych piesków rzucają w jego kierunku wulgarne inwektywy. Jak tak dalej pójdzie to będę musiała pójść z nim do psiego psychologa, bo jeszcze biedaczek się w sobie zamknie :(

Gość gość
Widzisz, to trudny temat. Chcę szanować każdego człowieka i chcę by moje dzieci szanowały, ale niekoniecznie to oznacza akceptację wszystkiego co ten drugi człowiek robi. Są rzeczy, które nie mają mojego przyzwolenia. Co wtedy? Czy potrafisz zrozumieć tych rodziców, którzy nie chcą takiego losu, jak Twoja córka, dla swoich dzieci? Czuję złość, gdy ktoś mi mówi, co mam tolerować i akceptować - jak ja wcale tego nie akceptuję i nie toleruję. Nikogo nie wytknę palcem, ale też nie powiem że to jest Ok.

Gość gość
no ja mam męża dzieci i też jestem biseksualna i pogodził się z tym i mój małżonek też gdyż teraz odczuwam pociąg tylko i wyłącznie do kobiet i do niego. ' Na myśl, że mogłabym być z innym facetem chce i się wymiotować

Gość gość
Do gość 15.41 a gdyby córka autorki nie miała nogi od urodzenia też byś napisała że powinna rozumieć innych rodziców którzy nie chcą takiego losu dla swojego dziecka? Orientację seksualną nabywa się w okresie plodowym! Tego się nie wybiera ani nie nabywa z wychowaniem! Ciut edukacji nie zaszkodzi. Do autorki: forum to nie miejsce na takie dyskusje. Anonimowość sprzyja chamstwu. Oszczędzaj siły! Trzymaj się! jesteście obie dzielne!

Gość gość
Polska pyerdolona ciemnota :O 'Nie chce takiego losu dla swojego dziecka' - sugerujesz ciemnoto, że jak twoj dzieciak dowie się, że istnieja na świecie geje i lesbijki, to sie stanie jednym z nich ? :O Życze ci z całego serca i szczerze, żeby właśnie gejem albo lesbijka sie okazał :D Nauczysz się Tęczowego Piątku w praktyce :D

Gość gość
Zacznij myśleć samodzielnie. Ten teczowy piątek to debilny, lewacki wymysł i nic nie zmieni. Lepiej zainteresuj się sprawą wzrostu zaburzeń tożsamości u dzieci w angielskich szkołach. Zanotowano wzrost takowych, aż o 4000%, a za prawdopodobną przyczynę uznawana jest indoktrynacja GENDER i LGBT. Zapowiadane jest rządowe śledztwo w tej sprawie.

Gość gość
serio autorko myślisz że ubieranie chłopców w spódniczki coś zmieni ? :D przecież to kompletny debilizm :D oraz indoktrynacja, przekraczanie pewnych granic :O

Gość gość
Do goscia 19.01 A Ty podajesz stronę LGTB. "Z Encyklopedii LGTB..." No po prostu śmieszne. To jest jakaś prawda osobna LGTB? To ja podam swoją https://www.deon.pl/religia/w-relacji/cialo-duch-seks/art,6,homoseksualizm-i-biblia.html Nota bene ubieranie chłopców w spódniczki , w naszej kulturze, jest właśnie zaburzaniem ich tożsamośc****ewnie celowe, bo przecież o to chodzi, prawda, żeby ich zdezorientować, a potem wmówić im, że to normalne.

Gość gość
No to po co te tęczowe demonstracje autorko? Ty chcesz spokoju, ale inni homo chcą więcej, a my hetero w tej sytuacji też mamy prawo wyrazić swoje zdanie.