Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie znalezc kobiete ktora by chciala prawiczka do zwiazku ?

Polecane posty

Gość gość
Przecież prawie każda chce prawiczka

Gość gość
wszystkie chca doswiadczonych

Gość gość
1. pokochaj kogoś 2. staraj się o niego 3. nie uda się próbuj jeszcze raz tak robią normalni ludzie ja zakochałam/ zauroczyłam się w życiu 15 razy (licząc od dzieciństwa, więc na pewno koledzy byli prawiczkami, ale o tym się nie myśli - to nie jest problem, problemem jest to, że nie czujesz) wtedy skupiasz się na kimś i działasz tak, żeby móc z tą osobą być jeśli nie zauroczyłeś się, zakochałeś ani razu to po co tu na tym forum siedzisz?

Gość gość
nie jedna by chciała. Tylko wykaż jakąś inicjatywę to dziewczyny, która Ci się podoba

Gość gość
to czmu jak z jakimis pisze i pytam sie czy chcialaby prawiczka do zwiazku to mowia ze nie, wola kogos doswiadczonego

Gość gość
wykazywalem inicjatywy to mnie nie chcialy, jedna unikala i nic nie mowila a inna znowu wprost powiedziala zz jej sie nie podobam a inne jak patrze ze biora sobie tepych dresow to niczego nie zaluje bo nie chce glupiej kobiety

Gość gość

up

Gość buahaha

Wszystkie leca tylkoni wylacznie na wyglad. Dlatego tylu tepakow ma kobiety. Znam tylu przyglupow w zwiazkach ze rece opadaja. Ciezko opisac jakie te wszystkie gowna popier/dolone sa. I ich bachory beda podobne wiec fala przyglupow nadchodzi :D

Gość Hhhj

Bez przesady