Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niby nic mi do tego, ale żałośni są goście noszący gucci, armani, hugo boss

Polecane posty

Gość gość

Bo często Ci goście nie mają nic wspólnego z modą, widać, że te ciuchy to pewnie co najmniej 50% ich wypłaty bo ubrania mają za 2000zł na sobie łącznie, a samochód za 15 tyś zł, gdzie tu logika. To tak jakby kupić sobie porsche i mieszkać w wynajmowanym pokoju dla studentów. A ludziom chodzi tylko o to by zrobić pierwsze wrażenie, że mają kase, później się okazuje, że szczytem dla nich jest picie whisky i uwielbiają pizze z pizzy hut, zamiast jeść steki kobe za 1000zł, rozumiecie o co mi chodzi?

Gość gość
Moim zdaniem to kwestia priorytetów. Dla jednych będzie to dom - byle jaki, ale swój, drugi będzie wolał wynajmować ładne mieszkanie i odkładać na wkład własny na lepsze mieszkanie w przyszłości (bo lubi mieszkać na wyższym poziomie). Tak samo tutaj, może ten ktoś lubi wyglądać spoko, stać go na ubranie się, ale szkoda mu wydać 50 tyś na auto.

Gość gość
no chyba, że jesteś żałosną lambadziarą i dałas sie wy/ru/chać takiemu pozerowi, a myślałaś, że jest bogaczem.. To inna kwestia, bo wtedy jestes idiotką.

Gość gość
Nigdy ponad stan. Najpierw rodzina potem Gucci

Gość gość
Znam takich, ubrania firmowe i najdrozszy telefon a wyplata 1800. Oczywiscie na kredytach

Gość gość
Taki temat świadczy o mentalności naszych obywateli tylko zawiść, zazdrość i brak życzliwości. Współczuję, normalnie mi wstyd!!

Gość gość
pisze to dziad kóry pewnie jezdzie nie lepszym autem a ubiera się na lumpexach .

Gość gość
Każdy wydaje pieniądze na to na co chce. Moim zdaniem drogi samochód to głupota, więc nie jesteś autorze wcale lepszy

Gość gość
Kasa to rzecz nabyta, są rzeczy o których bogaty nawet nie może sobie pomarzyć.

Gość gość
Między bogactwem a biedą człowieka dzieli bardzo cienka niewidzialna linia. :D

Gość gość
Żałośni????? :D żałosne jest takie d***e nie leszczu!!! :D

Gość gość
ale tu zawodzi zawistnym biedakiem polackim xD

Gość gość
Mnie dziwi przeplacanie, jeśli coś jest droższe ale świetnej jakości to zrozumiem taki wybór. Bywa że najbogatsze osoby ubierają się naprawde skromnie a ci biedniejsi chcąc uchodzić za bogatszych świecą logami marek jak to tylko mozliwe. To wynika z zakompleksienia.

Gość gość
a ja myślę, że niektózy nie znają się na jakości. Piniędzy nie muszą liczyc więc kupują drogie rzeczy znanych marek w założeniu, że wytrzymają dwa prania

Gość gość
Lubie facetow w marynarach ikoszulach z zlotymi guzikami zawieeeewa mi to lumpexem a moze ktos tam kogos widzi,

Gość gość
A ja sądzę że te bezguscia noszą podroby więc nie ma się czym podniecać wolę nie mieć nic chodzić w podrobie.

Gość gość
Ja tam wole marynare jak z lumpexu niz podroby.

Gość gość
Ja ostatnio kupuje ciuchy w lumpeksach, jak sie uda. Ostatnio trafilem na nowe ciuchy Benetton i LaCosta. Auto mam za 4 000 :) raczej nikt sie na nie nie polaszczy - i o to chodzi... Telefon za 1200 (cena regularna 1800, na promocje trafilem).