Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie umie z nim rozmawiac

Polecane posty

Gość gość

Moj chlopak wyjechal do pracy za granice pracuje tam juz pol roku, wtym czasie poznalam milego faceta ale nic mu nie obiecywalam tylko zwykla normalna znajomosc kolezenska bylam z nim juz na kawie i nic wiecej, on podczas rozmowy sprowadza dykusje do lozka. Tak szczerze to facet warta grzechu, ale jeszcze wemnie zyje mocno wiernosc, nie wiem co mu powiedziec zeby go nie stracic,Nie wiem tez co zrobi moj chlopak czy dalej bedzie za mna tak jak przed wyjazdem, czy tego ponanego przywiazac do siebie ale bez obiecanek, Prosze o pomoc i dziekuje

Gość gość
Jak masz chłopaka to nie powinnaś dawać innemu. Takie moje zdanie.

Gość gość
Nie popelniaj tego bledu ktory popelnila moja znajom. Prze dwa lata znikim nie rozmawiala na zadna kawe nigdzie nie pojechala itd .A chlopak gdy wrocil to udal ze ja nie zna. Tobie bym radzila zebys tak nie postepowala tylko jak poznasz faceta ktory bedzie ci sie podobal to urzywaj dopoki jestes mloda a z kazdym chlopakim sa inne przezycia przez pare lat tak sobie urzywalam i dyskretnie duuupy nie zalowalam a teraz jestem juz mezatka i tylko maz ma wstep do mojej szparki