Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koleżanka działa mi na nerwy.

Polecane posty

Gość gość

Studujemy razem, ona dojeżdża na uczelnie nowym bmw, jest ładna, do tego ma przepiękną biżuterię wszystkie Pandory, złote pierścionki, kolczyki co kilka dni inne, jako jedyna paznokcie u kosmetyczki, zabiegi na twarz, masaże. Wkurza mnie wszystkim, zakolegowała się z jedną dziewczyną i nawet jeśli coś powiem na nią to od razu ma ochotę pogryź mnie, tak to niby jest miła, ale ja mam wrażenie że ona jest jakaś dziwna... jak ją,,ogarnąć" ?

Gość gość
To jakaś k***a prostytyta, albo ma bogatych rodziców.

Gość gość
Dwa miesiące temu rozstała się z chłopakiem, pieniądze ma, bo to widać kawki na wynos, śniadania za 7 złotych gdzie można takie za 3 zł w domu przygotować

Gość gość
Ty jej po prostu zazdrośisz :(

Gość gość
A ty skończ z tą zazdrością. Nie wszystkim los po równo rozdał. To że ją stać to nie znaczy że musisz od razu ją przez to nienawidzić. Ogarnij sama siebie, bo to o czym piszesz jest chore. Nawet jeśli zarabia ciałem na błyskotki to kosztem własnej psychiki. Chciałabyś tak samo się sprzedawać za kolczyki i naszyjniki? Nikt Tobie nie broni. Ale nie zazdrość, bo to brzydka cecha.

Gość gość
Nie zazdroszczę jej. Raz jedny powiedziała o pieniądzach w jej życiu. Nasz wykładowca powiedział, że żaden młody człowiek nie docenia rzeczy materialnych jeśli sam na to nie zarobił. Ona wtedy powiedziała, że wszystko zależy od wychowania dziecka i są dzieci, które doceniają pracę swoich rodziców i szanują dobro materialne, a te dzieci w życiu bardziej nastawione są na godne zarobki i życie oczekując zupełnie czego innego od życia. Tak nigdy nie można było wycisnąć z niej czegoś więcej.

Gość gość
Ale z ciebie zazdrośnica!